[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Mark Henry vs Randy Orton vs Chris Jericho vs Sheamus

Még nem támadsz!

Harcoljatok csak!

A meccs elég érdekesen alakul. Sheamus támad, de Henry elkapja a vállánál fogva és kidobja a ringből. Ezután gyorsan utánnamegy és háromszor behúz neki. A Kelta megint ad egy ütést a gyomrába majd még egyet, de kap egyet a nyakára és összeesik. Eközben Orton és Jericho küzdenek aminek a végén a vipera megajándékozza őt egy RKO-val és Jericho mozgásképtelen. EGY, KETTŐ, de Henry félbeszakítja a támadást és felkapja Ortont, de az elkapja a nyakánál fogva és RKO-t ad az óriásnak. . EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Az év meccse egyik jelöltje egy két perces maszlag volt.

 

R- TRUTH VS WADE BARETT

Csak bejelentkezett felhasználók tekinthetik meg.

 

TEAM HELL NO VS ANTONIO CESARO ÉS THE GREAT KHALI! TAG TEAM BAJNOKI ÖVÉRT!

A bajnokok!

Kibékülntünk.

Cesaro támadott és egyszer behúzott Bryannak majd a lába közé ugrott. Az elkapta a lábát és rádobta az ellenfelét a földre. Cesaro felállt és támadott majd eltalálta ellenfelét. Elkapta a szakállánál fogva és odadobta a kötél sarkához. Bryan visszafordult, de egy óriási Rodp Kicket kapott. EGY, KETTŐ és kiszabadult. Pacsi és bejött Khali aki egy pacsival támadott Bryannak a hasára. Az felállt, de kapott még egyet és összeesett, de sikerült pacsiznia Kannel aki egy ütésből leterítette az óriást majd elkapta a hajánál fogva és a nyakát elkapta majd egy Chokeslamet akart beadni, de az pacsizott és bejött Cesaro.Big Bootot kap a Nagy Vörös Szörny. EGY, KETTŐ és kiszabadult majd a tag team pertneréhez akar kúszni, de Cesaro elkapta a lábánál fogva majd egy könyököst adott be neki. Elkapta a lábát megint és majd adott neki még egyet. Nem bírta viszont megakadályozni, hogy pacsizzon és Daniel Bryan berohan. Giant Swinget ad majdnem be Cesaro, de az kiugrik és Surfboardot kap AntonioCesaro. Ebből senki nem ugrott ki még. Talán ő sem, de eléri e a kötelet. A válasz, hogy nem, de Khalinak akkora a keze, hogy sikerült pacsiznia vele. Az óriás berohan, de Daniel gyorsan elgáncsolja és No Lockot ad be neki. Antonio támadni akar, de berohan Kane és egy Chokeslamet ad be neki. Khali pedig kopog és ezzel a meccs el lett döntve. Hírtelen megszólalt Fandango zenéje. Az betáncol az arénába és elkapja Cesaronak a nyakát és felállítja őt majd egy Swinging reverse STO-t ad be neki. Az US bajnoki övre megy ezek szerint. Kane viszont egy Big Bootal kiüti és Bryan észreveszi, hogy ő van csak talpon. A Nagy Vörös Szörny is és felemelik egymást kezét.

 

KAITYLN VS BRIE BELLA! DÍVA BAJNOKI ÖVÉRT!

Enyém lesz majd az öv.

Azt már nem!

A női mecc következik. Brie támad és háromszor behúz az ellenfelének. Elkapja a fejét és még egyet. A dívák harcában végül Kaityln kerül fölénybe amikor egy ütést ad be az ellenfelének a gyomrába majd kihajítja az ajtón. Gyorsan visszamegy Brie és támad, de az ellenfele elkapja a kezét és rádobja a földre ami biztosan fájhatott. Kaityln ráfekszik és EGY! A díva bajnok kiszabadul és mind a ketten fel is állnak. Megint Bire támad csak most sikerrel és elkapja ellenfelének a kezét és rádobja a földre. Pont ugyan úgy csak más felállásban. A lányok harca folytatódik három perc múlva. Most a Bella elkapja ellenfelének a nyakát és a kötélhez szorítja. Az belerúg a hasába majd a földre dobja. Ráfekszik és EGY, KETTŐ, de Brie kiszabadul és elkezdi az ellenfelét ütni. Ugyan úgy és Michael Cole meg is szólja, hogy mit csinálnak. Kaityln odafordul. Ekkor Brie elkapja a fejénél fogva és rádobja a földre. Ezután be akarja a lánynak adni a finisherét. Kaityln nagy nehezen feláll és a Twin Magicot kap meg. EGY, KETTŐ és a face díva mégis kiszabadul és a küzdelem megy tovább. Feláll és elkezdi ütni a bajnokot háromszor majd gyomrába vágja és rádobja őt a kötélre. Brie a földre zuhan, de gyorsan feláll. Ekkor viszont egy Speart kap. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadul. A lány kigurul a ringből és Nikki megy vissza a hejére, de a bíró ezt nem látta és Kaitylnnak nehezebb lett a dolga. Támadott, de a friss lány elugrott majd egy Codebekart adott be neki. EGY, KETTŐ és Kaityln kiszabadult. Roll- Up az utolsó mozdulattal támadta meg a bajnok. Végül azt is túlélte. Nikki készül a iinsisherre és egy Hedlocckal puhította meg. Az pár másodpercig tarott majd Twin Magic. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Vége.

 

Sin Cara vs Dolph Ziggler Ic bajonki öv!

Sosem leszel Ic bajnok.

Máris az vagyok.

Ziggler támad és kétszer behúz Carának majd még egyszer, de az elkapja és egy Dorp Kicket ad be neki. A bajnok már jó ideje védi az övét és valószínűleg most sem akarja majd elveszíteni. Ez viszont elég érdekes lesz. Ziggler megint támad. Cara is és elkezdi őt ütni. Ziggler kimegy az arénából és rögtön vissza is megy. A mexikói támad, de megint leugrik és kihúzza a lábát az ellenfelének. Elkezdi ütésekkel sorozni és belerúg a lába közé. Cara nem bír mozogni és az ellenfele a fémlépcsőhöz vágja. Ziggler mégis feláll és támad. Cara arréb ugrik majd egy Hurricanat ad be és Ziggler Aj-re asik. Big E Langston támad és felkapja a mexikóit majd Big Endignet ad be neki. Sin Cara összesett és Ziggler bevitte a ringbe. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult a bajnok aki nagyon be akarja adni a finisherjét. Feláll és behúz egyet Dolphnak a hasába majd megint és odadobja a kötélhez. Mikor az visszafele tart és Senton Bombot kap be. Összeesik. EGY, KETTŐ, kiszabadult és Cara elkapja a nyakát a könyökével és próbálja lekopogtatni. Aj sikoltozik és Ziggler gyorsan feláll majd rádobja a kötélre Carát. Az megint támad és hírtelen egy Headlockba zárja be az ellenfelét. A bajnoknak igazán nagy vereséget kell elviselnie ha most kopog. Ezét sem teszi és eléri a kötelet. Ziggler elengedi és elkezdi ünnepelni magát. Ekkor a mexikói feláll és támad, de megkapja a Zig- Zagot Dolphtól. EGY, KETTŐ és HÁROM! Úristen! Sin Cara felül és úgy marad. Az Új Interkontinentális bajnok lett. Big E Langston berohan és Big Ending Carának.

 

JACK SWAGGER VS ALBERTO DEL RIO NO WAY OUT MECCS!

A bajnok!

Kicsinállak Rio!

Csak kimenekülve lehet nyerni. Furcsa, hogy kettő lesz egy gálán, de senkit nem zavar feltehetőleg. Először Rio támad és ötször behúz Swaggernek madj egyet a gyomrára vág és rádobja a kötélhez. Az a kezével felökleli és a mexikói zakózik egyet. Rio mégis feláll majd megint ütni akar, de Jack elkapja az öklét és a lába közé rúg. Ezután rádobja a kötélhez és Rio egy Enzugirillel válasol. Swagger elkapja a fejét és többször a földbe veri amit a mexikónak nem igazán tetszik. A heel karakter kérni, hogy nyissák ki az ajtót. Mire kinyitják már Rio támad és sikeresen beadja az Arm Lock támadását Swaggernek. Az viszont felkapja és rádobja őt a földre. Micsoda erős támadás és a kapu megint nyílhat. Jack Swagger kimegy, de a lábát elkapja Rio és sikeresen visszahúzza majd elkezdi az ellenfelét ütni. Övért megy a meccs és Rio elkapja a hajánál fogvba majd jól meghúzza. Swagger elkapja őt és rádobja a földre. Swagger belerúg a hátába a mexikóinak aki a földre zuhan. Kap még három ütést és Patriot Lockot kap a bajnok. Vajon kiszabadul e Rio és ha igen akkor mikor? Kapálózik és nagy nehezen eléri a kötelet. Ezáltal Swagger leszáll róla majd elkezdi ütni őt. A heel karakter mászik már fel, de Rio a lábaközé rúg és az nagyot zakózik. Azután megkapja a Cross Arm Bakert Riotol.  Swagger is eléri a kötelet és megint patt helyzet alakul ki. Felállnak és elkezdenek egymással tolakszani. Rio odadobja ellenfelét a kötélre majd egy Dorp Kicket válaszol. Az Amerikai a földön és megint nyílik a kapu csakmost Rio oldalára. Már majdnem kilép amikor Swagger elkapja a hajánál fogva és többször odaveri az arcát a ketrechez. A mexikó nem bírja már tovább és Jack Swagger felkapja őt majd Gutwrench powerbombot kap  a bajnok. Swagger rááll Rionak a nyakára, hogy lássa eleget szenvedett e már. Ezután elkezd másznia  kötélre. Már a felét megtette az útnak amikor Rio feláll és bámulatosan beadja a double knee backbreaker-t. Az amerikai már nem kell fel és a bajnok kisétál az ajtón. Megérkezik Chris Jericho is és a bajnokkal farkas szemet néznek.

 

BIG SHOW VS JOHN CENA NO WAY OUT MECCS!

Time is now!

A véged lesz most.

Csak kimenekülve lehet nyerni. Cena támad és behúz egyet Shownak. Elkapja annak a fejét és még egyszer. Ezután a hasába üt egyet. Az óriás eléri a kötelet, de az ellenfele beleveri a fejét a ketrecbe. Big Show kifekszik, de feláll.  Cena eléri a vállával és rádobja megint a földre. Ezután Cena megadja neki a You can't see me mozdulatot és Show felvergődik szinte teljesen, de előtte még megkapja a Five Knuckle Shuffle nevű mozdulatot. Show már mozogni is alig tud amikor Cena elkapja őt és beadja az AA-t. Micsoda gyors meccs és Cena gyorsan elkezd menni a ketrec felé és az ajtó kinyitódik. Már majd nem kiér, de Show elkapja a lábát és visszahúzza. Az óriás fordítani akar és sikerülni is fog neki. Ide- oda dobálja Cenát és a ketrecbe dobja. John Cena feláll és támad, de Show lefejeli és a földre zuhan. Show még túlságosan is jól látott. Szuper Cena feláll,de kap egy ütést a hasába majd egyet a fejére. Elkezd tántorogni és Show elkapja a nyakát majd egy Chokeslamet ad be neki. Kéri a bírót, hogy nyissa ki az ajtót és az meg is teszi. Cena viszont egy ütéssel amikor feláll eltalálja Showt és annak a törzse a ketrecen kívül van. Cena egy STF-et ad be ellenfelének és ezáltal sikerül visszahúznia őt majd elkezdi püfölni. Show egy ütést nyom le neki majd még egyet és sikeresen lefejeli az ellenfelét és megint kéri a bírót. John Cena viszont megint feláll és elkezdi Shownak ütni a hátát, de az megfordul. Szemtől szemben. performing an abdominal stretch- et kap John Cena. Az viszont elkapja Shownak a szakállát és elkezdi húzni. Elkapja őt és a ring másik sarkára dobja. Cena elkezdt mászni és már majdnem eléri a felét amikor Show elkapja a lábát és rádobja a földre. John Cena feláll és támad megint. Üti Showt ameddig csak bírja, de az elkapja a torkát és egy Chokeslamot ad be neki. Majd még egyszer és még egyszer. John Cena mostmár nem tud felkelni. A Triple Powerbombol is hármat bír ki. Cena lets go kiabálja a közönség. Show pedig a kötélen kezd el mászni. Lassan megy hiszen nagy a mamut léptei. Végül eléri a közepét amitől már teljes az esély rá. Cena még mindig nem mozdul és mostmár vége van biztosan. Pár lépés amikor John Cena felugrik a kötélre és egyenesen Shownak a hátára és együttmennek ki. Cena beadja az STF-et és Show mászik tovább. Úristen! Az óriás már biztos nem bírja tovább és kapaszkodik tovább. Végül belátja a face karakter, hogy ez nem fog működni. Cena ugrik a másik végére, de Show elkapja a lábánál fogva majd visszadobja a ringbe. Cena ott helyben kifekszik és Show már majdnem leér és Cm Punk zenéje megszólal. Az gyorsan odamegy az óriáshoz és egy acélszékkel vág az ujjára és az összeesika ringen kívül. Még nem állt fel így Cena nyerhet. Szuper Cena a kötél felé kúszik és majd a bíró kinyitja az ajtót. Show négykézlábon van. Cena kivetődik és azonnal feláll. A nyertes ezennel meglett. Big Show viszont feláll és odamegy Cenához majd egy.W.M.D-t ad be neki. Hátulról Cm Punk pedig egy GTS-el áldja meg az ellenfelét.

 

Az adásnak vége.