[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW: DOLPH ZIGGLER VS SIN CARA IC BAJNOKI ÖV!

VIsszaszerzem az övemet!

Maradok bajnok!

Egy speciális kikötés, hogy nem lehet senki a ring körül. Ezért a speciális bíró ennek a meccsnek: AJ! Cara alig bírt megmaradni a talpán ennek a névnek a hallatán. A lány bejött és a meccs keződödjék. Dolph támad és odaszorítja ellenfelét a kötélhez majd szépen lassan leüti. Cara elkapja a hajánál fogva, de az felkapja őt és rádobja a földre. A bajnok belerúgott többször ellenfelének a htáába majd Headlockot ad be. Aj várja a kopogást ami Sin Cara részéről nem történt meg és még mindig ott állnak. Végül nagy nehezen elbillenti Cara a fejét és Zigglert sikerül átlendítenie a másik oldalára. EGY! Tíznél kiszabadult Ziggler, de AJ csak kiszabadult. Cara izzadott és felment a kötélre majd leugrott, de Dolph egy óriási rúgást adott be neki az állára. Cara összeesett és megint Headlockot kap. Ziggler nagyon mulatságosnak tarja, hogy Cara amúgy sem nyerne még ha le is győzné őt. Cara többször behúz neki a hasára majd odadobja a kötélhez és Hurricana-t ad be Sin Cara. EGY, KETTŐ és tizenhatnál Ziggler csak úgy kiszabadul. AJ érvényesnek találta és hagyta jóvá. Most a pankrátorok pofozkodni kezdtek majd Ziggler készült a finisherére. Cara elugrott és Zig-Zag! Ziggler végül AJ-nek adta be a finisherjét és teljesen összeroskadott,de kapott egy rúgást az arcára Carától. Dolph Ziggler a földön és Cara pinneln akar, de nincs bíró. Megérkezik egy másik bíró pár másodperc utás és elkezdt számolni már rendes sebességgel.  EGY, KETTŐ és Dolph Ziggler kiszabadul majd mosolyogvafeláll és kigurítja Aj-t a poros ring köré. Cara támad, de elkerüli majd egy Zig-Zagot ad be most neki hátulról. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A bajnok megint legyőzte ellenfelét.

 

DARK MECCS: ANTONIO CESARO VS KOFI KINGSTON VS WADE BARETT US bajnoki öv (Cesaro nyert)

 

ELSŐ MECCS: TEAM HELL NO VS THE GREAT KHALI AND ANTONIO CESARO!

No,No,NO!

Itt a nagy lehetőség  Khali!

Kane és Khali kezdte a küzdelmet. A nagy vörös szörny támadott, de az egy pacsit adott be a hasára majd még egyet és a  hátára is. Kane elkapja ellenfelének a nyakát, de az lefejeli és ő ráesik a hátára. Az a lábánál fogva felkapja és rádobtja a földre őt majd több könyököst ad be, de ellenfele elgurul. Kap egy rúgást a nyakára és kész. EGY! Kane kiszabadult és elkapta Bryannak a nyakát majd Chokeslamet adott be neki, de kapott a hasára egy óriási pacsit és összezuhant. Khali a vállánál fogva felkapta ellenfelét és beadta neki a Khali Bombot. A Tag Team bajnok összeesett és senkit sem lepne meg ha ennyi lenen a meccs. EGY, KETTŐ és Kane kiszabadult majd odament volta Bryanhez pacsizni, de az egyszerűen csak elugrott onnan. Bejön Cesaro szabályosan és felkapja Kane-t odadobja a kötélhe.Ott Khali egy pacsit ad be neki. Cesaro bezárja ellenfelét a Neutlarizerbe és sikerült neki. Vajon meddig marad ott Bryan és nézi az eseményeket tétlenül? A közönség a Stuck Kane-t kántálja és Cesaro pinnel. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Új tag tem bajnokokat avattunk. Mind a ketten feltartják egymást kezét és Bryan is bemegy majd ő is feltartja a saját kezét.

 

MÁSODIK MECCS: RANDY ORTON VS MARK HENRY!

Itt az új prédám!

A prédám vagy.

Randy Orton és Mark Henry. Biztos érdekes összecsapás lesz és egymásnak feszülnek. Henry ellöki magától Ortont majd odadobja a kötélhez és lefejeli. A vipera kigurul a ringből majd elővesz egy acélszéket és támad. Henry ráugrik így nem sikerül a művelete. Henry ráteszi őt a fémlépcsőre. Ő maga pedig feláll a kötélre és ráugrik. Ez biztosan fájhatott a viperának. Annyira, hogy már valószínűleg mozogni sem tud. Henry bemegy a ringbe és hétnél tart a számolás. Mindenki azt kiabálja, hogy Randy. Nyolcnál még semmi erő, de négykézlábra áll és kilencnél sikeresen berohan, de Henry felkapja őt és a másik oldalra dobja majd rááll. Randy Orton eléri a kötelet és leszáll róla Henry majd a kezébél fogva felkapja és többször behúz neki majd nekifeszül a kötélhez és Powerslam Randy Ortontól. A vipera felzázkódott és megpróbál pinnelni. EGY, KETTŐ és Mark Henry kiszabadul majd Orton e miatt felugrik. Az elkapja őt és rádobja a ring másik felére. Vagyis sikerül nyernie? Henry feláll és nekirohan. Orton elugrik majd az óriás odazakózik a kötélhez. Orton be akarja adni a DDT-t, de ellenfele belerúg a hasába nem is egyszer és így nem sikerül neki. Az óriás felkapja és beadja a számára igen erős támadását a Word Stronges Slamet.Mindenki fújjolja Henry-t és az dühösen belerúg még egyszer Ortonnak a hátába majd felkapja őt és még egyszer beadja a finisherjét. Aztán még egyszer be akarja, de egy pinnt próbál. EGY, KETTŐ és Orton kiszabadul. Henry dühösen felkapja, hogy mlg egyszer megcsinálja. Ekkor Orton bead neki egy RKO-t. Úristen.Ráfekszik és EGY,KETTŐ, HÁROM!

 

RYBACK VS BIG SHOW!

FEED ME MORE!

Lassú mérkőzés lesz.

Összeakaszkodtak és egymást elkezdték tolni. Mind a ketten majd Ryback behúzott egyet ellenfelének aki a földre zuhant, de támadott egy W.M.D.T-vel. Ryback a földre zuhant és Big Show elkapta a lábánál fogva. EGY, KETTŐ és az óriás kiszabadult majd ellenfele leszállt róla és készült a sarokból. Támadott, de Ryback egy Big Bootot akart beadni, de Show elkapta a lábánál fogva és rádobta őt a földre majd a lába közé rúgott. Ryback a kötélhez ment és fel is állt oda. Big Show is felugrott, de mind a ketten összeesett amikor egymást lelökték. Show vagy Ryback a közönség máris tombol és reklám. Ryback megkapja a Colossal Cutot és Show mosolyogva próbálja elintézni őt. Az viszont feláll és hanyattesik majd kilapította ellenfelét és elkezdte ütni. Show elkapta a kezénél fogva és odadobta a kötélre majd felállt és elkapta Rybacknak a nyakát. Az belerúgott a lába közé majd lefejelte. Show ekkor megint elkapta a  nyakát, de Ryback arréblökte majd egy rúgást akart beadni. Show viszont Chokeslamot adott be ellenfelének. EGY, KETTŐ és Ryback nagy nehezen, de kiszabadult és kigurult a ringből és ment a ring körül. Big Show kirohant majd egy Speart adott be ellenfelének. Az összezuhant és rátette a kommentátori asztalra. Show támadott, de az elugrott majd felkapta őt. Úristen talán sikerülhet Rybacknak és megcsinálta. Shell Locked Shownak. Ryback bemegy és mondja, hogy FEED ME MORE! Nagy nehezen viszont Show feláll és berohan majd beadja a Speart Rybacknak. Az nagyot zakózik.abdominal stretch-et kap Ryback és Show mosolyog majd próbálja lekopogtatni. Ryback elkapta a kezét és támadott, de az elugrott majd ezek után beadta neki a Lautlarelt. Ezután megint próbált pinnelni. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult Show. Ryback megint felállt és be akarta adni a Shell Lockedet. Show elkapta lábánál fogva és rátette a vállára. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Fordítással vesztett Ryback.

 

ALBERTO DEL RIO VS JACK SWAGGER VS CHRIS JERICHO!

Én vagyok az új WHC champion!

Miért akarsz Jericho még egy vereséget?

Most még mind feladhatjátok.

Jack Swagger támadott és egy ütéssel találta ellenfelét aki a földre zuhant. Alberto Del Rio felállt, de kapott egy Dorp Kicket a hátába Chris Jerichotol aki összeakaszkodott Jack Swaggerrel és elkezdték egymást tolni. A mexikó bajnok belerúgott Jerichonak a lábáa és az összeroskadott majd Swagger rávert egy óriásit a hátára. Alberto Del Rio felállt és elkezdte ütni a heel karaktert aki meglötte és a bajnok a kötélhez ment majd kapott egy gyomrost és rádobta ellenfelét a földre. Chris Jericho egy Linosaulttal találta el Rio-t és összeestek mind a ketten. Swagger azonnal rá a bajnokra és EGY, KETTŐ, de Chris Jericho félbeszakítja a kopogtatást. Az ellenfele nagy nehezen feláll majd felkapja Jerichot és kidobja a ringől. Jack Swagger feláll a kötélre, hogy ugorjon, de Rio elkapja a lábát és vele együtt a földre dobja. Az feláll, de Chris Jericho elkezdi őt püfölni a ringen kívül. Közben a bíró elkezdt számolni. Rio várja, hogy bejöjjenek és Swagger berohan majd felökleli ellenfelét. Jericho egy Enzugirillel találja el Jack Swaggert EGY! Az Amerikai kiszavadult és dühösen állt fel. Rio még a kötélnél pihen és hagyja, hogy Jericho felülkerekedjen ellenfelén. Sőt lefejeli azt és rádobta a sarokba majd lefejeli a hasába többször Swaggert. A tarkójánál fogva rádobja a földre és Wall Of Jericho! A mexikói berohan és egy rúgást intéz hozzá majd próbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Chris Jericho kiszabadult. Alberto Del Rio elkezdi ütni Swaggert, de az egy könyököst ad be neki majd beadja a Swagger Bomb nevű mozdulatát. Chris Jericho ebben a pillanatban ráugrott Rio-ra, de az ArmLockot adott be neki.Jack Swagger támad és elintézi őket majd Patriot Actot ad be Alberto Del Rioraa az kopog kettőt, de Jericho kihúzza a lábát onnan és elkezdi tolni Swaggert. Az dühösen kezdi el ütögetni. Jericho a földre ugrik majd vissza és a kötélre majd Linosault Swaggernek. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio félbeszakítja a kopogtatást.A dühödt Jericho elkezdi püfölni a mexikóit majd elkapja annak a karját. Az fordít és sikeresen beadja a Cross Arm Beakert. Jack Swagger már nem bír felállni és mire megtenné már vége lenne. Jericho viszont eléri a kötelet. A bajnok SI SI-ket mond majd várja, hogy felálljon ellenfele. Az meg is teszi és Enzugiril. EGY, KETTŐ, HÁROM! A bajnok és eddig is az volt Alberto Del Rio lett. Swagger dühösen felállt majd kezet akart fogni a mexikóival Az jól ismerte már a kézfogást ezért kiment a ringből.

 

Cm Punk vs John Cena 

Hello, Amerika!

Az extreme Rulesen vesztettél. Most is fogsz.

A meccs nagyon érdekes. Összeakaszkodnak és Punk már régen nem volt ringben és nagyszerű formában van. Kitolta a sarokba Cenát majd egy Dorp Kicket adott be neki. Cena elkezdett feküdni és kapott még pár ütést. Ezek után elkapta Cm Punk a nyakát és Anaconda Vise-t adott be neki. John Cena eléri a kötelet és máris le kell szállnia ellenfelének, de az nem teszi meg és csak négynél hagyja abba.A face karakter feláll, de kap egy rúgást a hátába. Egy ütést ad be Punknak aki ugyan úgy tesz. Egy rúgás Cenától egy ütés Punktól aki végül elkapja ellenfelét és egy térdest adott be neki. EGY! John Cena kiszabadult és felállt. Cm Punk nekirohant és felugrott, de Cena arrébb és elkapta ellenfelének a lábát majd rádobta a földre és elkapta a lábait. Cm Punk az jobbal viszont állon rúgta Cenát és felállt. Punk megint támad és Cena egyenesen elkezdett cikázni a kötelek között és a vállával ledönti ellenfelét majd beadja a You cant see meet, de az állba rúgja. Majd egy dupla rúgfást intéz hozzá. Cena összeesik és EGY! Mégis kiszabadul. Cm Punk nem akar sokat vesződni ezzel a küzdelemmel ezért máris a GTS-t mutatja. John Cena feláll, de sikerült előnyt szereznie és beleüt egyet Cm Punknak az arcába majd még egyet és lefejeli őt. A heel karakter kigurul a ringből és Cena viszont utánna. Elkezdenek fogócskozni míg végül Paul Heyman egy acélszékkel ráver John Cenára. Az viszont elkapja az öreget és beadja az AA-t a fémlépcsőre. Cm Punk feláll a kötélre majd ráugrik Cenára aki padlót fogott. Beviszi ellenfelét a ringbe és EGY, KETTŐ, de Cena kiszabadult aki már nem egyszer kapott nagy ütéseket. Punk felkapja őt, de az elkapja a fejét és rádobja a földre. Ezután egy STF-et ad be Cm Punknak. Az nem akar kopogni és eléri a kötelet így le kell szállnia Cenának, de ő is tartja Punkot négyik aztán gyorsan elengedi. Újra felállnak és egymást kezdték el tolni. Cm Punk felülkerekedik ellenfelén és Pepsi Twist hajt végre. EGY, KETTŐ és John Cena kiszabadul. A bajnok kiment az arénából és elkezdt kifelé menni. Már nem érdekli és ha kiszámolás lesz marad nála az öv. Viszont hátulról Big Show egy W.M.D.T-t ad be neki és beadobja őt a ringbe. Cena feláll és vajon megteszi a pinnelést? Nem tud mit tenni ezért felkapja ellenfelét és beadja az AAt egy You cant see mee után. Felkapja ellenfelének a lábát s EGY, KETTŐ, HÁROM! Új wwe bajnok lett és megy kifele a rámpán, de nem figyel oda Showra aki egy Speart ad be neki. Megszólal a Shield is és azonnal felkapják az újdonsult bajnokot majd Triple Powerbomb Cenának. Cm Punk pihen majd felkapja a táskáját és odateszi a bírónak. A meccs újraindul! John Cenát beviszi Show az arénába és végignézi a meccset. Cm Punk mosolyog majd felkapja ellenfelét és GTS-t ad be neki. Mindenki fújjol és Cm Punk pinnelni akar. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Hölgyeim és uraim az új wwe bajnok Cm Punk!

 

Az adásnak vége.