[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW: BRAY WYATT VS THE BIG SHOW! (Ha Big Show nyer, akkor Bray elveszti a 30. helyét a RR-n)

Big, Big, Small, Small!

A visszavágót én fogom megnyerni!

Show lép be először a ringbe, aztán nyakonragadja a hátulról támadó Luke Harpert és Chokeslam. Erick Rowan érkezne, egy Elbow Droppal, de megállítja és neki is kiosztja a finisherét. Ekkor elsötétül az aréna és megjelenik Bray Wyatt, aki lassan, komótosan megy be a ringbe. Amint beér óriási ütésekkel sorozza meg az ellenfelét, aki még levegőt venni sem képes. Az ütések dördülnek, majd Bray felröhög és belecsíp egyet Shownak az orrába. Ezután tovább támadja, még egy Headlockkal is megpróbálkozik. Show térdreereszkedik, majd behúz egyet a hasába és lefejeli a heel karaktert. Bray röhög, majd leereszkedik a ketrec! Show csak értetlenül néz, amikor bejelentik, hogy ez egy Steel Cage mérkőzés lesz. Bray ekkor eltalálja egy Sister Abigallal, majd EGY, KETTŐ és az óriás kiszabadul. Nagy nehezen feláll és belekapaszkodik a rácsokba. Bray nekiszalad, de ő elugrik, majd W.M.D.T. EGY, KETTŐ és a Wyatt kiszabadult. Nagy nehezen felkúszik a sarokba, majd egy könyököst ad be ellenfelének. Tovább üti, majd megint elsötétül az aréna. Rowan és Harper újra a ringben, majd nekitámadnak Big Shownak, aki egy dupla Chokeslamet ad be nekik. Bray Wyatt ekkor megpróbálkozik egy fordítással. EGY, KETTŐ és az óriás rögtön felugrik, majd jön a W.M.D.T! EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Show jól küzdött és ezzel megnyerte a mérkőzét, de a félelme még ott maradt a levegőben. 

ELSŐ MÉRKŐZÉS: The Shield vs New Age Outlaws. TAG TEAM BAJNOKI ÖV! NO HOLDS BARRED!

Ez a Shield felemelkedése.

Esélyetek sincs, marhák!

Ez a mérkőzés is ott van hiszen végre normális tag team bajnoki mérkőzést láthatunk. Ambrose rögtön megtámadta Billy Gunnt és három nagy ütést adott be neki, majd ezután három rúgást. Kinyújtotta a nyelvét és egy Drop Kickel támadt. A heel karakter viszont kigurult a ringből, s mikrofont fogott. Semmit sem sikerült mondania, ugyanis Seth elkapta a tarkójánál fogva és bedobta a ringbe. Ambrose kezében ekkor már egy acélszék van és háromszor is használja. Gunn elkapja a kötelet, s segítségével feltáplászkodik, de ez nem elég Ambrosenek, mert még harmadjára is megüti vele, majd eldobja a széket. Road Dogg veszi fel, aki megtámadja Sethet a ringen kívül és rádobja a fémlépcsőre. Közben Ambrose megpróbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Billy kiszabadult, majd ő is kigurult a ringből. Road Dog adott neki egy Kendo Sticket és mind a ketten bementek, hogy megtámadhassák Ambrose-t. Rollins viszont a felsőkötélen át rájuk ugrott, majd pacsizott Ambrosevel. Így már a második Shieldes srác van a ringben, s az egyik mikrofont próbálja BIlly Gunn szájába tömni.  Hátulról viszont Road Dogg érkezik, aki jelenleg ő a main a csapatából. Kiosztja a Sterch Ambstrongot és megpróbál pinnelni. EGY, KETTŐ és Ambrose félbeszakítja a kopogtatást. Közben Billy Gunn egy asztalt helyet be a ring közepébe. Ambrose próbálja felhelyezni Road Doggot, de a heel csapattárs arcon vágja őt és felhelyezi az asztalra. Ezután mind a két new age outlaws feláll a felső kötélre és ráugrnak az asztalon fekvő srácra. Sikerül is, csak az a gond, hogy Seth van jelenleg bent, s gyorsan elkapja ROad Doggot egy fordítással. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Bámulatos küzdelemben nyert a Shield, Ezáltal ők lettek a tag team bajnokok, s a new age outlwas soha többé nem lehet  a wwe-ben. 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: BATISTA VS ALBERTO DEL RIO! WHC ÖV!

ÉN MARADOK A BAJNOK!

Ilyenkorra nekem már bajnoknak kell lennem!

Reméljük, hogy legális küzdelemben lesz részünk. Del Rio bejön a ringbe, s elkezdi ünnepeltetni magát. Batista hátulról érkezik, s rögtön arconrúgja, majd felkapja és Batista Bomb. EGY, KETTŐ és a mexikói kiszabadul. Batista mosolyog, majd újra felkapja Alberto Del Rio-t. Ricardo aggódik, de nem tehet mást a második Batista Bomb után, amit megint csak a bajnok kap meg. EGY, KETTŐ és Rio megint kiszabadult, aminek a közönség látszólag örül. Ricardo is érkezett és megpofozta az állatot, majd próbálta megütni. A bíró ezt nem diszkalifikálta, hiszen látta, hogy értelmetlen, mert Batistának meg sem kottyan. Az Állat pedig felkapta Ricardot és beadta a Batista bombot neki is. Rio viszont hátba támadta ellenfelét. Három ütést adott be a hátára, s amikor megfordult Batista, beadta neki az Enzugirilt is. Jön a pinn. EGY, KETTŐ és Batista kiszabadult. Rio további ütéseket szeretett volna bevinni, de Batista lefejelte, majd feltáplászkodott és következett a harmadik Batista Bomb. Vajon ez már elég lesz?  EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!  Igen, ezzel új WHC bajnokot avattunk, ebben az egyenlőtlen mérkőzésben. 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: CM PUNK VS JOHN CENA! WWE BAJNOKI ÖV. SPECIÁLIS BÍRÓ: THE ROCK!

Szevasz, Cena. Tudom, hogy nem engem vártál, de úgy éreztem, hogy kötelességem eljönni.  Először is gratulálok az övedhez. 

MEGLEPETÉS!

Ez aztán a fordulat. The Rock megérkezett az arénába, s rögtön egy Rock Bottommal leterítette Ortont, akivel van tavalyról egy kis elszámolni valója. Cm Punk a ringbe érkezett, levetette a bíró ruhát, majd felkapta Ortont és egy GTS-el pecsételte meg annak a sorsát. Rock mikrofont fogott:"A vezetőség nem fogja elismerni ezt a mérkőzést, de Rock igen .Szóval a mérkőzés elindult!". A közönség tombol, hiszen a mérkőzés mégis csak meg lesz tartva. Cena elégedetten rúgta meg Punkot, majd az arcába vágott egy óriásit.  Ezután felkapta, de Punk gyorsan kigurult belőle, majd megpofozta Cenát és próbálta  felkapni. A WWE bajnok ellökte magától és most végre összefeszültek. Mind a ketten nagyon keményen megrúgták egymást. Cena próbál felülkerekedni, de Punk leköpi, majd belecsíp a szemébe. Cena nem fekszik ki, hanem egy Bulldoggal eltalálja az ellenfelét és felmászik a kötélre. Punk az arcába rúg lentről, majd Punk Kick! A közönség tombol, s a WWE bajnok összeesik. EGY, KETTŐ és Rock nem tud tovább számolni. Punk boldogan nézi, hogy az ellenfele kiszabadult ebből a fogásból, s fejberúgja, majd megint csak következik az egyik híres fogása, az Anaconda Vise. Vagyis nem, mert Cena feláll és arconvágja, majd újabb Bulldog. Ezután megkapja Punk a You Cant See Mee-t és következik a nagy AA! EGY, KETTŐ és még mindig bírják.  Punk óriási ütéssekkel próbálkozik, de itt megállnak mind a ketten. Megszólal Triple H zenéje, s a vezető berohan a ringbe. Elkezd vitatkozni The Rockkal. Punk feláll és behúz egyet Cenának, de inkább ezután már csak HHH-val akar foglalkozni. A másik oldalról Kane rohan be egy öltönyben és körbe veszik Rockot. Cena felkapja és egy AA-t ad be neki. HHH nem érti a dolgot, s jön Punk, aki szintén egy GTS--t ad be neki, majd felkiáltja:" Szar a vezetőség!". Cena belerúg Punknak a hátába, majd egy könyökössel leteríti és Elbow Dropp. EGY, KETTŐ és Punk kiszabadul, majd eléri a kötelet. Rock mosolyog a sarokban, de nem sokáig, ugyanis megszólal Stephanie zenéje, s a vezetőség egyetlen női képviselője kijön. Cena addig viszont ráugrik Punkra, s egy STF következik. Egy feladásos fogás, ami megfordíthatja a mérkőzést. Stephanie mikrofont ragad:"Ez a mozdulat Cenától érvénytelen volt." A bajnok meglepődik, de végül leszáll Punkról, aki szintén feltáplászkodik. Stephanie csak mosolyog. Punk ránéz, majd vissza Cenára és Rock Bottomot ad be neki. Rock elkezdi kérdőre vonni, mire Punk leköpi, majd felkapja és egy GTS-t ad be neki. Stephanie ekkor bejön a ringbe, most már ő a bíró. Punk boldogan elkapja Cenának a lábát. EGY, KETTŐ és kiszabadult a WWE bajnok, pedig Stephanie igazán gyorsan csinálta. Majd amikor ez sem jön be, a nő megpofozza Punkot. Hátulról pedig már ott van HHH és beadja Punknak a Pedigree-t. Rock pedig ráteríti Cenát és számol. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! John Cena megnyerte a küzdelmet, de ez újabb kérdéseket vonultat fel!

FŐMÉRKŐZÉS: 30 EMBERES ROYAL RUMBLE

Ez szó szerint brutális lesz!

Cm Punk lépett be az arénába és következett a második számú versenyző, mégpedig Curtis Axel, aki rögtön belerúgott egyet Punkba, majd befogta volna egy Headlockba, amiből a face karakter sikeresen kijött és behúzott neki kettőt, majd megpróbálta volna felkapni, de Axel kiszabadult és ekkor máris KLIKK! Az arénába Mark Henry rohan be, aki két ütést intéz mind a kettő bent maradt embernek és egy Elbow Droppot ad be Axelnek, majd elkapja a hajánál fogva. De Punk ezt sem hagyja és ráugrik a Világ Legerősebb Emberére, aki mozdulni sem tud, s addig Axel belecsíp a szemébe. KLIKK! Jön a negyedik ember, mégpedig Dolph Ziggler! A volt IC bajnok berohan és ráugrik Henryre, aki felkapja és egy Word Stronges Slamet ad be neki, mégpedig kifele, így Ziggler Elminálva van. Henry röhög egyet, majd odafordult Punkhoz. KLIKK! Jön az ötödik ember, The Great Khali! A Nagy óriás átlépi a kötelet, s egy nagy haspacsit ad be Axelnek és megpróbálja kidobni a ringből, de az eléri a lábával a kötelet és meglöki az óriást, akinek sikerül megkapaszkodnia a kötélen, majd Punk Kick! S, ezzel ő is rögtön kiesett. KLIKK! Következik Sin Cara, aki rögtön egy Hurricana-val leteríti Punkot.  Ezután felugrik a levegőbe és ráveti magát Henryre és óriási ütésekkel próbálja leteríteni a földre, de a világ legerősebb embere majdnem kidobja a ringből, de megkapaszkodik. KLIKK! Következik a hetes számú versenyző Wade Barrett, aki belerúg egyet Carának az arcába, majd az kidobja a ringből. Axel és Punk tovább küzdenek a ringben, a régi sérelmek újra előtörnek. A Perfect Plex sikertelenné válik és Punk egy óriási rúgással leteríti, majd következik az Anaconda Vise. KLIKK! Nem más következik, mint az IC bajnok, aki Mark Henryvel kezd harcolni, látszólag teljesen hiába, mert az ellenfele rádobja a sarokba és ott ütlegeli. Axel közben kiszabadul, de felócsudni sem tud, mert következik a Bull Hammer. Cm Punk is feláll és szembenéz Barrettel. KLIKK! A ringbe Damien Sandow érkezik, aki mikrofont fog:"Az értelmiségem nagyobb annál, minthogy ringbe lépjek. Ezt a szórakozást meghagyom nektek!".KLIKK! Fénysebességgel jön a következő jelölt, mégpedig Chris Jericho, aki igazi meglepetésnek számít ebben az arénában.  Sandowt elragadta a tarkójánál fogva és szó szerint visszarepíti a backstagebe.Mark Henry és Wade Barret közben közösen ütik Punkot, aki Langstonnal együtt a földre kerül. Számukra lehet, hogy eljött a vége. KLIKK! Antonio Cesaro érkezik, aki még maga sem tudja, hogy melyik oldalon áll. Inkább csak mind a két oldalt megpróbálja rúgdosni, aztán befogja Punkot a finisherébe, de érkezik Jericho, aki egy Cholitsinevel leteríti őt. Ám sokáig nem örülhet, mert Barrett hátulról támadva próbálja legyőzni. KLIKK! Az aréna fénye felgyullad, megérkezik Kane, aki szintén a heelek oldalára el. Egy Chokeslammal kirepíti a ringből Langstont. Jericho rátámad és már majdnem beadja a finisherjét, amikor Cesaro és Henry közös elővel kidobják őt is! Cm Punk elkeseredetten nézi az ellenfeleit, ráadásul ő már nagyon el volt fáradva. Vajon lesz esélye ellenük? KLIKK! Ryback, aki egy újabb ellenfél lehet Punknak, s felkapja, majd kidobja őt a ringből. Ennyi volt a lázadó szupersztár élete, aki nem tudott megküzdeni a vezetőséggel, most nem. KLIKK! KLIKK! KLIKK! A Shield mind három tagja egyszerre lép be a szorítóba. A Wrestlemania szimpadára három új versenyző érkezett és nekitámadtak a heel csapatnak. Óriási csapat, melyben Roman két Speart is érvényesíteni tud. Cesaro a földön, ahogyan Kane is. Ryback feláll, de érkezik Ambrose, aki egy bulldoggal leveri őt a földre. Henry és Barrett nekirontanak Sethnek, de ő elugrik, majd hírtelen egy Double Kicket tud érvényesíteni. A Shield hármasa maradt talpon és meg is kezdik a tisztogatást, amikor is Damien Sandow érkezik a ringbe, visszatért. Csakhogy Jericho is visszatér, majd egy Lionsaultar kápráztatja el a nézőközönséget. Ezzel Sandow elminálva lett, majd a fények is kialszanak. KLIKK! KLIKK! KLIKK! Újra egy hármas bejövetel történik, mégpedig a Wyatt Family! Kezet ráznak a Shielddel, majd elkezdik püfölni az ellenfelet. Egy Sister Abigal keretében kiesik Kane. Erick Rowan és Harper Rybackat emelik föl, a kötél túlsó végére. A Shield egy powerbombal kiejti Cesarot. Henry és Barrett nekitámadnak a hatosnak, de alulmaradnak és ők is kiesnek. Micsoda tisztogatás!  Axel maradt egyedül, de ő maga csak védekezik és inkább kifutna a ringből, de ezt csak egy Spear kísérletében tudják megtenni. Tehát csak a három-három fős csapat maradt benn és harcra éhesek. KLIKK!  Sheamus érkezik, a Kelta Harcos, akit már régen láttunk ebben a ringben. Egy Brogue Kickkel indít, amivel kirepíti a ringből Harpert. Bray csak felröhög és visszahívja a csapattársát, amjd nekirontanak a Shieldnek. A Kelta harcos végignézi az öldöklést, ami ráadásul egyre jobban elfajul! KLIKK! Kofi Kingston a huszonegyedik még sok ember van hátra. Ő is megáll Sheamus mellett és egyre jobban látszik a Shield fölénye. A fiúk összedolgoznak, s a közös finisherüket is értékesíteni tudják Bray Wyattnak. Rowan és Harper mégis hűségesen védekezik, de meddig tudnak kitartani. KLIKK! Az Us bajnok érkezik, Daniel Bryan személyében, aki, amint beér a ringbe, elkapja Brayt és a fejénél fogva kidobja a ringből. Rollins bepipul, mert az ő embere lett volna és ezért rátámad, de következik a Brogue Kick, amitől ő is kirepül a ringből. Ambróse a két Wyatt tagot püföli, majd odanyomja őket Romannak, aki egy nagy Spearral leteríti őket. Utána viszont Kofival kerül harcba és az afrikai minden támadással próbálja legyőzni őt, de végül a Shieldes srác elkapja a szakállánál fogva. KLIKK! Alberto Del Rio érkezik, aki elvesztette ma este a címét!  Amint beér a ringbe, Bryan kapja el, aki egy Batista Bombot kioszt neki és újból kiesik. A mexikói ezt nem bírja elviselni, ezért visszamászna, csakhogy Ambrose rádobja Luke Harpert, ezért megint csak nem jutott be. Bent vannak még: Roman, Bryan, Kofi, Sheamus, Dean és Rowan. KLIKK! 24, másnéven a Big Show. Az óriás lassú léptekkelk indul a kötelek közé, de amikor beér, azt mindenki megérzi. Sheamus támadja meg és a semiből nagy ütéseket rávág, de meg sem kottyan neki és elkapja a nyakát. Ez mégsem jön össze, ugyanis Rowan repül hozzá, hála Ambrosenek. KLIKK! Cody Rhodes érkezik meg, s nekitámad Ambrosenek. A SHield és köztük a feszültség egyre nagyobb lesz és most lerendezhetik. Csakhogy érkezik Roman, aki egy Spearral eltalálja Cody-t, s vele együtt Ambrose is kirepül. Kofi pedig egy Drop Kickel leteríti a földre, de ő még bennmarad. Sheamus és Show közben kiejtik Rowant. KLIKK! A huszonhatodikként Goldust, aki nem felejtette el a testvérét ért csobra és belerúgott a lába közé Kofinak, s nekitámadt utánna Romannak is. Csakhogy érkezett Show és nyakonragadta, de Sheamus megmentette, mert ő mindenáron le akart számolni az óriással. Hosszú ideig küzdöttek a köteleknél, majd SPEAR! Roman nagyon bríllilozik és két nagy ellenfelét is kiejtette. KLIKK! Miz érkezik, nagy röhögve. AZ ERKÖLCSÖSSÉG BAJNOKA! Mindenki fújolja, de őt ez nem érdekli. Bent van Roman, Bryan, Kofi, Goldust és ő. Amint beérkezik, mindenki rátámad, de ő egy ügyes ütéssel kikerül a szorításból, s egy Drop Kicket kapott Kofitől. Vagyis kapott volna, de elkapta a lábát és kiejtette a királyságából. KLIKK! 28. Darren Young érkezik, aki szintén a második Royal Rumbeljét teljesíti. Belép a ringbe és Goldusttal kezd harcolni. A küzdelmük elég laposra sikereedett, de hamarosan érkezik Roman, aki egy Superman Puncchal feldobja ezt a csatát is. Bryan közben Mizre koncentrál, eddig sikertelenül. KLIKK! Randy Orton zenéje szólal meg. A vipera még be sem tud menni a ringbe, amikor is megérkezik The Rock és egy Rock Bottomot ad be neki a betonra. Az orvosok megnézik az állapotát és bejelentik, hogy nem tud harcba szállni. Miz értékesíti a finisherjét és kiviszi a ringből Bryant, Darren segítségével. A közönség fújong, egészen addig, amíg meg nem szólal az utolsó zene. KLIKK! HULK HOGAN! Az élő legenda újra a ringben belép és látja a feléje közeledő Youngot, akit felkap, majd kidob a ringből. Miz a kezét nyútja, majd hírtelen beleköp az arcába. Goldust próbálja megállítani egy Cholitsinevel, de véletlenül Hulkot találja el, aki elég hamar kirepül a ringből. Az erkölcsösség bajnoka ekkor egy térdessel a hasába rúg, majd őt is kijjebbrudalja. Egyedül ő és Roman Reigns marad, amikor elkezd kiabálni:"Te egy senki vagy! Régen én voltam a WWE bajnok és vissza is fogom szerezni a címemet, sokkal hamarabb, mint azt, gondolnád"!. Roman megtapsolja, majd SPEAR és kiejti a ringből. EZZEL A 2. ROYAL RUMBLE GYŐZTESE ROMAN REIGNS!

 

Az adásnak vége.