[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

1. adás.

JOHN CENA VS THE MIZ! (LUMBERJACK)

Az emberek szeretik a pankrációt, ezért is jött részre a WWE új Showja, melyben nagy örömömre szolgál, hogy elverhetem Mizt.

Cena, te senki vagy! Azt hajszolod, hogy sosem adod fel, s ez azért nem sikerült eddig, mert NINCS ERKÖLCSÖD! Nekem persze van és ezért fogom én megnyerni ezt a mérkőzést, amelyben nem csak mi ketten leszünk a főszereplők.

A WWE Main Eventje nem mással kezd, mint a Bajnok és az Erkölcsösség Bajnokának csatájával. Miz a sarokban üldögél és közben fotózza magát. Mellette ott van Heyman, aki folyamatosan mondogatja, hogy vigyázzon Cenával. Végül aztán megérkezik a bajnok is, azaz John Cena! A közönség nagy örömmel fogadja, de még nem ők kellenek a mérkőzéshez, hanem az a 20 pankrátor, akik a ringet fogják felügyelni. Köztük: Sin Cara, Wade Barrett, Dolph Ziggler, Ryback, Randy Orton és Sheamus is. Ekkor megszólal a gong és hangos ütésváltásba kezdenek, majd Cena lefejeli az ellenfelét és a tarkójánál fogva kidobja a ringbe. Ott a face karakteretek azonnal megtámadják és jön Kofi is, aki egy Boom Droppot ad be Miznek, aztán visszateszik. Az Erkölcsösség bajnoka elkezdi szidni a pankrátorokat és ekkor következik egy Bulldog Cenától. Aztán máris a You Cant See Mee! Úristen! Máris az AA mozdulat következik, de ekkor Miz belerúg a lába közé és elmegy a fémoszlophoz pihenni. Cena rávágja magát, de Miz elhajol, így ő beleugrik a fémoszlopba. Miz pedig beadja  Skull Chrusing Finale-t. EGY, KETTŐ és Cena kiszabadult. Paul Heyman mindeközben kiabál Miznek, de nem sokáig, mert az öszses pankrátor szeme rászegeződik és lekezdik verni a managert. Heyman menekülni sem tud, mert rögtön kap egy Zig Zagot és egy Brogue Kicket is. A Heel karakterek pedig hátbatámadják a faceket. Óriási az ütésváltás, miközben a bajnok feláll a ringbe és belerúg még egyet Miznek a fejébe. Aztán felkapja és AA-t, ad be egyenesen a tömegbe! Miz a földre zuhan, ahonnan azonnali rúgásokat kap. Végül visszakúszik a ringbe, de már mozogni is alig tud. Cena felkapja , hogy újra beadhassa a finnisherét, de Miz a kötélhez löki. Ekkor érkezik Randy Orton, aki elkapja a lábát és kihúzzza a ringből. A vipera felugrik, készül az RKO-ra, de Cena nekivágja a fémlépcsőnek és ő maga pedig visszamegy. Miz pedig gyorsan megpróbálja pinnelni. EGY, KETTŐ és kiszabadul. Az Erkölcsösség bajnoka rugdosódásba kezd, majd felkpaja ellenfelét, csakhogy ő kiszabadul a másik oldalon és újra beadja az AA-t. EGY, KETTŐ és Miz túléli. Kint nagy a zűrzavar, egészen addig, amíg Cena be nem adja az STF-et ellenfelének, aki kopog. Ezzel a mérkőzésnek vége és a nyertes John Cena! Miz és Heyman értetlenül állnak az eset előtt. 

2. adás

DANIEL BRYAN VS ALBERTO DEL RIO!

3. adás

DEAN AMBROSE ÉS SETH ROLLINS VS ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER!!

4. adás

IC CHAMPION BIG E VS CURTIS AXEL!    IC BAJNOKI ÖV!