[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

1. adás

IC TOURNAMENT: DARREN YOUNG VS DOLPH ZIGGLER!!

A WWE Superstars az én fényes jövőm alapköve!

Éltess közönség, mert visszafogom szerezni a címemet.

A Tournament nyertese megküzdhet az IC bajnokkal az Elminiation Chamberen. Youg kezdi a sorozatos támadásokat, melyek rúgások. Ziggler egy darabig hagyja, majd a sarokba ugrik és lecsapja ellenfelét a földre, majd elkezdi ütögetni. Young próbál védekezni a kezével, de nem nagyon sikerül neki. Ziggler ezután feláll és a közönség elkezd neki tapsolni! Amióta nem ő az IC bajnok, azóta még szimpatizánsai is lettek. Közben Young elkapja a gatyájánál fogva és megpróbál fordítani: EGY, KETTŐ és Ziggler kiszabadult és dühösen fejberúgja ellenfelét. Darren felül és bekapja a Drop Kicket és újabb ütéseket, majd jön a Headlock. Hosszú ideig nem tud mozogni, mígnem eléri a kötelet. Dolph belerúg egyet a hátába, majd felmászik a kötélre. Young ekkor egy Big Bootot ad be, amitől Dolph a földre zuhan. EGY, KETTŐ és mégiscsak kiszabadult. Darren düzhösen feláll és rúgdosni kezdi a földönfekvő ellenfelét és a bíró párszor rá is szól. Ziggler közben feláll és behúz egyet a hasába. Azután megsorozza a fejénél fogva. A Prime Time Playerses elgyengül, alig bír a talpán maradni. Jumping DDT következik Zigglertől és ráfekszik. EGY, KETTŐ és Young nagy nehezen, de mégiscsak kiszabadul. Geláll és odamegy a sarokba, hogy kipihenhesse magát. A közönség fújolja, amiért nem harcol. Ziggler pedig beadja a Stinger Slapshot. Young a földre zuhanna, de ellenfele megtartja és jön a Zig-Zag! EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Dolph bekerül a finalba. 

2. adás

IC TOURNAMENT: TITUS O NEIL VS RYBACK!

Megbosszulom Darrent, ha addig éljek is!

MEG O L DJUK!

Titus meglepődik, amikor meghallja ellenfele zenéjét. Egy picit megpróbál hátrálni, de hátulról máris érkezik Ryback és nekicsapja a fémoszlopnak. Ezután újabb ütésekkel sorozza meg és belerúg a lába közé. Ennek még mindig nincs vége, mert arconrúgja és tovább támadja. Titus belecsíp a szemébe és egy Big Bootot akar beadni, de Ryback elkapja a lábát és következik a Bearhug. A két óriási heel karakter alig bír egymással, de elég hamar Ryback kerül fölénybe, aki végül elengedi ellenfelét és lefejeli. Titus a földre zuhan, majd amikor megint feláll, az oldalába egy újabb ütést kap. Összeesik és következik a FEED ME MORE! Ryback készül a finisherére, de Titus fordít. EGY! A Big Guy kiszabadul, majd felkapja Titust, aki még az utolsó erejével az óriás háta mögé esik, amint kiszabadult a támadásából. Ryback megfordul és következik a Class Of Titus. EGY, KETTŐ ÉS folytatódik még a mérkőzés. Titus nem hiszi el, hogy ilyen szerencsétlen lehet. Felmászik a kötélre, de jön Ryback, aki a gatyájánál fogva a ring közepére dobja. Azonnal feláll, de megkapja a Meat Hookot. EGY, KETTŐ. Ryback leköpi ellenfelét és felkapja, de Titus megint csak kiszabadul és rúgásokkal sorozza meg. UA! UA! Nem sikerül a finishere, mert ellenfele elkapja az állánál fogva és beleszorítja a sarokba. Ekkor megszólal Cm Punk zenéje! A közönség felharsog és Ryback rávet egy pillantást, amikor is következik a Class Of Titus. Punk megtorolta a régi sérelmeket és úgy néz ki, hogy EGY, KETTŐ, HÁROM! Titus O Neil legyőzte a nagyvadat.

3. adás 

IC TOURNAMENT: WADE BARRETT VS CESARO!

Nálam jobban senki nem érdemli meg a címet!

Van számodra pár rossz hírem: Én leszek a nyertes!

Egy heel vs face karakter csatáját láthatjuk. Barrett sokszor küzdhetett már az IC övért, de mindig alulmaradt. Most itt a lehetőség, hogy fordítson és sellenfele nem más, mint Cesaro, aki máris elkezdi a mérkőzésüket. Több ütésváltás után Barrett egy nagy ütéssel előrébbkerül a győzelemhez és nekivágja Cesarot a sarokba, majd ő maga rögtön egy Bull Hamemrrel próbálkozik. Ellenfele elkapja a kezét és belerúg a lába közé, amjd egy Chlotsinevel letarolja. Ezután egy Superplexet ad be neki. EGY, KETTŐ és kiszabadult. A megpróbáltatásai nem érnek végett Barretnek, mert következik a Giant Swing. Cesaro felröhög, majdbelerúg kettőtt ellenfelének a fejébe és egy Headlockkal próbálkozik, de Wade abból kitör és gyorsan feláll. Ezután belerúg az arcába egyet és következik a megtorlás. A földön üti Antoniot. EGY! A kopogtatáshoz ez viszont még kevés. Felmegy a kötélre és következik egy Diving Elbow Drop, de Cesaro elgurul, így Barrett csak a földre zuhan. Jöhet a kopogtatás. EGY, KETTŐ és túléli. Cesaro készül a Neutlarizelre, de ellenfele még képes felállni és újabb ütésváltással támadnak. Barrett elkapja a hasánál fogva és jól megszorítja. Cesaro fordít és összekurcsolja a hasát és háromszor lefejeli a fejét. Barrett belerúg egyet a könyökével és jön a Wasetland. EGY, KETTŐ és a mérkőzésnek még mindig nincs vége. Barrett dühösen pihen a kötélen, amikor Cesaro feláll és hátulról megtámadja. A nyakánál fogva megpróbálja ledobni a földre, Barrett nem tud védekezni és Cesaro egy újabb Giant Swinget ad be neki, aztán felállítja és jön egy újhabb Upercut. EGY, KETTŐ és Wade Barrett kiszabadul! Micsoda mérkőzés, nem bírnak egymással.  Egy 20 másodpercig a földön vannak, majd mind a ketten felállnaki és tovább ütik egymást. Cesaro egy Bulldoggal támad, de Barrett elhajol és beadja a Bull Hammert. Már kopogtatni akar, de Cesaro elkapja a kötelet, ezzel jelezve, hogy még nem adta fel. A Heel karakter ezért felkapja és jön egy újabb Wasetland. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Barrett lett a hamardik résztvevője a finalnak.  

4. adás

TENSAI ÉS BRODUS CLAY VS THE WYATT FAMILY!

Na, kik tértek vissza?

Ezt a fájdalmat fogjuk a Big Shownak is küldeni.

Bray Wyatt a ring mellől figyeli az összecsapást. Először Luke Harper támadja meg Brodus Clayt. Jó pár ütéssel sikerül a sarokba szorítani, majd felteszi ellenfelének a lábát a kötélre és úgy rúgdossa tovább. Brodus fájlalja magát, de ez Luke-t nem érdefkli és a tarkójánál fogva a fémoszlophoz csapja. EGY! Brodus kiszabadul és megpórbál felállni, de ekkor megkapja Luke-től a Big Boot nevű mozdulatot és a Family részéről következik a pacsi. Full Nelson slam jön Rowantól, aki kitámadja Tensai-t is és megpróbálja bevonszolni a rignbe, de ő lefejeli, majd megpofozza. Rowan elkezdt szédelegni, mire megjelenik Brodus Battlering rammal. EGY, KETTŐ és a Wyatt kiszabadult. Feláll és mintha nem tudná, hogy mi történik. Gyorsan bepacsizza Harpert, aki nekivágja magát Brodusnak és úgy üti. Ekkor viszont már megtörtént a pacsi, ezért Tensai legálisan szedi le róla. Ah Funk It finisher következik. Rowan beszalad, de Brodus lefejeli és végignézi a kopogtatást. EGY, KETTŐ ÉS nincs vége! Tensai feláll  és pár ütéssel ellenfelének a hátát célozza meg, de Harper felláll és beleüt egyeta hasába, majd nekiereszkedik a kötélnek. Tensai ekkor olyan erővel megindul, hogy kidobja a ringből. A bíró kimegy, hogy rászámoljon Harperre. Rowan ekkor beszald és háromszor rávág egy acélszékkel Tensai-ra. Harper beszalad és elégedetten fogdossa a szakállát, aztán jön a Lariat nevű finisherje. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Wyatt Family legyőzte a visszatérő párost.