[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Ide kerülnek fel a Smackdown adások.

Levertem Alberto Del Riot! Most akarom a címmeccsemet.

Sajnálom, Punk. Viszont az a sajnálatos esemény történt, hogy Alberto Del Rio megsérült, ezért nem lesz képes mérkőzést vívni ellened a TLC-n.

Cm Punk felkapta a vezetőt, de Triple H kiszabadult belőle, majd egy Pedigree-t adott be neki.

SIN CARA VS DAMIEN SANDOW!

Hiszek bennetek.

Te egy olyan lény vagy, aki azt sem tudja, hogy mi az az opera.

Sin Cara egy,gyors ütést adott be Damien Sandownak, majd belerúgott a fejébe. Az operás összeesett, majd gyorsan felállt és elkapta Carát a maszkjánál foggva, majd belerúgott egyet a lába közé. Ezek után lefejelte, majd rádobta a földre és ráugrott. Cara elgurult, majd könnyűszerrel feltáplászkodott és a vállával leterítette a heel karaktert, majd amikor az felállt, egy gyors hátraszajtóval támadt. EGY, KETTŐ és Sandow kiszabadult, majd felállt és elkezdett a közönséggel vitatkozni. Cara hátulról elkapta a hátánál fogva és a fémoszlophoz vágta, majd egy könyököst adott be neki. Sandow gyorsan felállt és lefejelte ellenfelét. Egy mosoly után a karját próbáta meg szorongatni és a földre dobta. Ezek után beadta a Terminust, majd próbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és Cara nagy nehezen kiszabadult, majd feltáplászkodott és egy nagy könyököst adott be Sandownak, majd elkapta a szakállánál fogva és hármat belevert az arcába. Az operás összeesett, majd dühösen felállt, s ekkor jött Sin Cara, aki egy hátraszajtóval támadott immáron másodjára. EGY, KETTŐ és Damien Sandow kiszabadult, majd gyorsna felállt és elkezdett kiáltozni Carával és megpofozta. A face karakter elkezdett pihenni a kötélen, s ezért Sandow a lábánál fogva elkapta és kihajította a ringből. Cara gyorsan visszamászott, majd belerúgott ellenfelének a fejébe és egy Hurricanat adott be neki. EGY, KETTŐ és Damien Sandow újra kiszabadult, majd nagy nehezen feltáplászkodott. Ekkor viszont Sin Cara már a kötélen volt és ráugrott. Sandow összeesett és a pinnelés sem maradhatott el. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A mérkőzést ezzel Sin Cara nyerte.

 

 CM PUNK VS CURTIS AXEL!

A vezetőség SZAR!

Ez az ember fog letaszítani a trónról Cm Punk.

Curtis Axel belerúgott egyet Punknak a hasába, majd egy könyököst adott be a nyakára. Ezek után a tarkójánál fogva beleverte a ring közepére. Punk gyorsan felakart táplászkodni, de Axel behúzott egyet neki, majd da lábába rúgott kettőt. Ezek után elkapta a hajánál fogva, és egy újabb könyököst adott be neki, csak immáron a hátára. Axel mosolyog, de nem sokáig, ugyanis Punk ellöki magától, majd behúz egyet az arcára. Axel összeesik, majd gyorsan feltáplászkodik, de ekkor kap egy új rúgást Punktól, aki gyorsna felkapja, majd önnyűszerrel rádobja a földre Axelt. EGY, KETTŐ és Curtis Axel kiszabadult, majd gyorsan felállt és elkezdett röhögni. Punk ennek nem örült, s ezért a hasába rúgott egyet Axelnek, majd elkapta és a földre dobta. Axel fjlalta a karját, de csak felállt és lefejelte ellenfelét. Ezek után még egy térdest is kiosztott neki. Punk a földön, majd fel akar táplászkodni, de Axeholet kap. Paul Heman mosolyog és leis köpi a volt kétszeres WWE bajnokot. Axel pinnel. EGY, KETTŐ és nagy nehezen, de kiszabadul Cm Punk, majd feltáplászkodik és behúz egyet Axelnek a hasára, majd még egyet az arcára. Ezek után a lábába rúg kettőt és egy Anaconda Visebe szeretné befogni, de Axel ellöki magától, majd egy Backbreakert hajt végre. Jöhet az új pinnelés. EGY, KETTŐ és Cm Punk ezt is túlélte, majd dühösen feláll. Axel vár és nekirohan, de Punk elkapja, majd pillanatok alatt beadja a Pilediver mozdulatát. EGY, KETTŐ és Axel nagy nehezen kiszabadult, de felállni már nem tudott. Punk ezért a hajánál fogva felkapta, majd a vállához tette, de Axel kiszabadult és belerúgott a lába közé. Punk négykézlábra esett és felnézett. EKkor érkezett Axelnek a BIg Boottja. A heel karakter ezek után felkapja, majd egy Perfect Plexet ad be neki. EGY, KETTŐ és Punk kiugrott belőle. Axel ezek után újra elkapta, immáron az arcánál fogva, majd beadta neki újból a Perfect Plex nevű finisherjét, de Punk belerúg az arcába, majd hírtelen fordít. Axelnek lent van a válla és EGY, KETTŐ, de érkezik Triple H, aki egy rúgással eltalálja Punkot. Ezek után egy Pedigree-t ad be neki, majd utasítja a bírót, hogy számoljon. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Curtis Axel megnyerte a mérkőzést. 

 

THE GREAT KHALI VS THE MIZ!

A WWE bajnok bevonul a ringbe, majd elkezdi ünnepeltetni magát a közönséggel. Megérkezik a volt Tag Team bajnok,,aki csak a kötélig ér, ugyanis MIz egy óriási rúgást ad be a lába közé, majd még egy könyököst az arcára. Ezek után elkapja a hajánál fogva, majd rádobja a földre és felül a ring sarkába. Ezek után leugrik és a lábával tarkóntalálja ellenfelét. EGY, KETTŐ és Khali nagy nehezen, ded kiszabadult, majd feltáplászkodott. Miz ekkor elkapta a könyökével, majd megint a földre vágta. Ezek után a sarokba vágta és lefejelte őt. Khali megint összeesett, de gyorsan felállt és meglökte ellenfelét. Miz egy pillanatra padlót fogott, majd gyorsan felállt, de kapott egy újabb ütést Khalitól, aki immáron előnybe élezte magát és felkapta ellenfelét, hogy rádobhassa a földre. Miz viszont könnyűszerrel kiszabadult és lefejelte ellenfelét, majd egy könyököst is adott be neki. Ezek után elkezdett cikázni a kötelek között, majd egy Drop Kicket adott be az óriásnak. EGY, KETTŐ és Khali újból kiszabadult. Miz nem érti a dolgot és dühösen kikiabál a közönségnek. Ekkor Khali felpattan és a hasába rúg ellenfelének. Miz megfordul és egy újabb ütést kap. Khali ezek után elfejeli őt, majd felkapja és rávágja a földre. EGY, KETTŐ és Miz túlélte a támadást. VIszont gyorsnak kell lennie, hiszen most jön The Great Khali a finisherével. Miz feláll és elkezd szédelegni és ezt Khali ki akarja használni, de végül Mizhez kerül az előny és egy Chrusing Shkull Finale-t nyom le az óriásnak. Nem volt nagy mérkőzést, de azért jó volt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A WWE bajnok megmutatta, hogy miért is ő a jelenlegi bajnok.

 

R-TRUTH ÉS XAVIER WOODS VS THE WYATT FAMILY (ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER!

Erick Rowan belerúgott egyet R-Truthnak a lába közé, majd lefejelte. Ezek után három nagy ütést nyomott le a hátára, majd egy pofonnal is megáldotta. Ezek után elkapta a vállánál fogva és beleterítette a földbe, majd elkezdett a kötelek között cikázni és újra ráugrott ellenfelére. R-Truth nagy nehezen felállt, majd elkezdett rapperni a közönségnek és ekkor Rowan elkapta a nyakát, majd megpróbálta megfojtani. R-Truth kiszabadult a fojtogatásból, majd egy könyököst adott be ellenfelének. Ezek után ráugrott újfent, de Rowan elkapta és a földre dobta egy óriási ütéssel. EGY, KETTŐ és R-Truth túlélte és elkezdett Xavier Woods felé menni, de érkezett Harper, aki egy Big Bootot adott be Xaviernek. R-Truth beletörődött a sorsába és megfordult. Akkor látta meg, hogy Rowan már mögötte van és egy óriási ütést adott be neki és elkapta a szemét. R-Truth egy hasbarúgással kiszabadult, majd gyorsan felállt és ráugrott ellenfelére. Most viszont sikerült leterítenie, majd egy újabb rúgást beleadnia ellenfelének. EGY, KETTŐ és Rowan kiszabadult, majd dühösen felállt és pacsizott. Luke Harper érkezett meg a ringbe, majd elkezdett cikázni a kötelek között és a semmiből arcon rúta R-Truthot, majd féloldalasan felkapta és a földre dobta. Ezek után felállt a felsőkötélre, majd leugrott. R-Truth viszont elgurult, ezért a Wyatt a földre érkezett. EGY, KETTŐ és Harper kiszabadult, majd pacsizni akart, de ellenfele belerúgott a kezébe, majd lefejelte őt és ő pacsizott. Xavier Woods jelent meg, aki elkezdte tolni ellenfelét. Az viszont egy térdest adott be neki,majd a hasára ütött és pacsizott. Erick Rowan visszatér a ringbe, majd belerúgott egyet ellenfelének a hasába és még egy ütést a lába közé. Ezek után lefejelte, majd könnyűszerrel a fémoszlophoz vágta. Ezek után a hajánál fogva próbálta lekopogtatni, de Xavier egy fejeléssel kitért előre, majd sikerült beadnia egy Bulldogot. EGY, KETTŐ és Rowan ezt is túlélte. Xavier ekkro belerúgott az arcába, majd nekiohant. Rowna gyorsan pacsizott és jött Luke Harper, aki a semmiből egy nagy Big Bootot adott be ellenfelének. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Wyatt Family ezzel újabb győzelmet kaparintott meg ebben a tag team mérkőzésben.

 

ANTONIO CESARO VS BIG E LANGSTON!

Bizonyára fordulatos mérkőzésnek leszünk a szemtanúi. Cesaro bement ar ingbe, majd összeakaszkodott ellenfelével. Langston eltolte magátót és a hasába ütött egyet. Ezek után megpofozta ellenfelét, s az állát kapta el. Cesaro menekülni akart, de nem tudott, ezért inkább egy fejeléssel próbálkozott. Langston ezért a sarokba dobta és nekifutott. Cesaro egy rúgással eltalálta ellenfelét, majd kiszabadult a támadásból és behúzott neki egyet. Ezek után a lábát a kötélhez tette, majd sorozatos fejeléseket hajtott végre. Langston összeesett, majd gyorsan feltáplászkodott és ekkor Cesaro megpofozta őt, majd egy újabb nagy könyököst adott be neki. Langston összeesett és ekkore Cesaro ráugrott. EGY, KETTŐ és az Ic bajnok kiszabadult, majd feltáplászkodott, de kapott egy újabb rúgást Cesarotol, aki most a nyakánál fogva kapta fel Langstont, hogy rádobhassa a földre. Az Afrikai nem tudott elenállni a támadásnak és ezért Cesaro sikeresen támadott egy térdeessel az arcába.  Ezek után a hasába ütött, majd egy Cesaro Swingbe akarta befogni ellenfelét, de az sikeresen megfejelte őt, majd a karjával lesodorta. EGY! A volt tag team bajno kkönnyen kiszabadult, majd felállt és újra összeakaszkodott az ellenfelével. Belerúgott a lába közé, majd egy DDT-t adott be neki. Látszólag Langston nem tud már mozogni. EGY, KETTŐ, de volt benne elég, hogy kiszabaduljon. Cesaro felmászik a ring sarkába, de azonnal jön Langston és a hasába üt egyet, majd megpofozza őt. Antonio a kötélen kapaszkodik, de nem kellet volna, ugyanis Langston az arcába rúg egyet. Ezek után felkapja az Afrikai, majd rádobja könyörtelenül a földre. EGY, KETTŐ és Cesaro kijött a kopogtatásból, majd gyorsan felállt, de jött Langston is, aki lesodorta a karjával. Cesaro hátulról belerúgott a seggébe és Langston e miatt egy picit a földre zuhant. Cesaro jön és tarkonrúgja az ellenfelét, majd készül a Neutlarizerre. Langston feltáplászkodik és ellenfele támad, de ő kiugrik belőle, s egy Running Slapsh következik. Langston készül a Big Endingre és felkapja ellenfelél. Az eredmény pedig egy sikeresen bevitt finisher. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Cesaro leszerepelt a mai mérkőzésben.

 

EL TORITO VS RANDY ORTON!

Randy Orton ellenfele El Torito, amihez a vipera hangos röhögése társutl. El Torito egy rúgással támadt ellenfelér és megpofozta őt. Ezek után a hasába fejelt és a karjába is rúgott egyet. Ez meg sem kottyant Ortonnak, ugyanis ő csak nevetettt ezet, ami miatt El Torio bosszankodott. Orton behúzott egyet neki, majd könnyen felkapta és rádobta a földre. Ezek után újra felkapta és egy Powerslamot adott be neki. EGY, KETTŐ és El Torito kiszabadult, majd nagy nehezen felállt, aholis Orton fejberúgta. Ezek után a vipera a maszkjánál fogva feltette a sarokba, majd ő is felment és egy Superplexet adott be neki. Micsoda kegyetlenség! A vipera viszont csak mosolyog, majd behoz a ringba egy fémlépcsőt. Ezek után elkapja El Toritot a hajánál fogva, de az meglök és belerúg a lába közé. A vipera négykézlábereszkedik  és ekkor megkapta a fémlépcsőrfe a Bullsault nevű finisherjét El Toritotól. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel El Torito legyőzte a ragadozót, a viperát, Randy Ortont!

HARMADIK MÉRKŐZÉS: THE NEW AGE OUTLAWS ÉS RYBACK VS THE SHIELD!

Ezek a kutyák kezet fogtak az ellenséggel.

A Shield mostantól YES! Shield lett.


FŐMÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS WYATT FAMILY! 

MIZ! A TLC-n elfoglak kapni.

Nem tudhatod, hogy mit rejt a sötétség.