[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW: (dark) The Shield legyőze KhaliCesar-t és R- Truthot.


ELSŐ MECCS: FANDANGO VS KOFI KINGSTON US ÖVÉRT!

Nem adom az övemet!

FANDANGOOO!

Fandango betáncolja magát az arénába majd megpofozza Kofi-t és elkapja a kezét majd egyenesen a fémoszlophoz vágja. A néger fel sem eszmélt és máris kezdődik a meccs. Fandango elkapja a fejét és pár ütést végez el rajta.Kofi megkapja a gyomrost majd kidobja ellenfele a ringből. Fandango kecsesen kimegy érte, e egy öklöst kap majd Kofi feláll és rávágja a kommentátori asztalra majd a finisherét akarja, de az elkapja a kezét majd ledönti a lábáról és beleugrik az arcába. Fandango beorohan és a bajnok is követni nemsokára. Kofi támad, de Fandango elkezdi húzni a haját majd beköti a kötélhez. Hihetetlen és a lába közé kezd el rúgni. Kofi összeesik és jöhet az első pinnelési kísérlet. EGY, KETTŐ! Aminek már vége is van. Kofi nagy nehezen feláll, de Fandango párat ráver a hasára majd a nyakát ráteszi a kötélhez többször is. Lefejeli majd a haját megint és rádobja a sarokba. Támad, de Kofi Kingston feléled és beadja a Zűrzavar a paradicsombant mozdulatot. Ezzel Fandango összezuhan s az elelnfele próbál kopogtatni: EGY, KETTŐ és a heel karakter mégiscsak kiszabadult. Kofi Kingston feláll a kötélre majd leugrik, de sikeresen elugrik előle Fandango így a néger csak a földet találja el. Fandango megint ráfekszik majd EGY, KETTŐ és Kofi kiszabadult. Fandango dühösen néz majd felmegy a kötélre, hogy megadja ellenfelének a finisherét. Kofi Kingston elfáradt és már alig áll a talpán. Ellenfele ráugrik, de Zűrzavar a paradicsombant ad be neki. Majd Fandango gazdagodik még egy Kofi Bombbal majd a bajnok próbál pinnelni: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Sikeresen.

 

MÁSODIK MECCS: BIG E LANGSTON VS SHEAMUS!

Intézzük el feketén fehéren.

Nem tudok veszteni.

A néger berohant majd támadni kezdte Sheamust. Egy nagy ököl az arcára majd egy térdes a nyakára. Ezután ráver kettőt a hátára majd a tarkójával rádobja a kötélre és belerúg párat a lába közé és a haját is elkezdi húzni. A Kelta ennek nem nagyon örül és próbálja Langstont visszatartani, de sikertelenül. Big E megint táamd majd pár ütés után sikeresen kiszabadul Sheamus majd megint ment a küzdelem rendesen. A Kelta került most fölénybe és párszor eltalálta az öklével Langstont aki kifulladt már a meccs kezdete előtt. Sheamus nem adta fel majd még pár ütést is lenyomott neki. Odadobta a fémoszlohoz. Langston megfordul és következik a Bourge Kick. Gyorsan elhajol és Sheamusnak a lába csak a fémoszlopot érinti amitől a face karakternek elkezdt fájni a lába. Kifekszik majd EGY, KETTŐ és sikeresen kiszabadul amitől Langston nagyon bedühödött és elkezdte ütni afjeét. A puszta nyers erő lesz itt a döntő ebben semmi kétség. Megszólalt hírtelen a Shield zenéje és mind a három pankrátor berohant a ringbe. Rollins egy kis beszédet intézett:"Visszatértünk". Langston támadott és elkezdte mind a hármat egyszerre püfölni. Sheamus Bourge kicket osztott ki Ambrosenek majd megszólalt Dolph Zigglernek a zenéje és ő is beorhant. Rollins elkezdte támadni az IC bajnokot, de nem sikerült neki, mert megkapta a Zigg- Zaggot majd Regins a Big Endignet. Mind a három heel tag kizuhant a ringből majd elkullogtak. Sheamus és Big E Langston egymásra néztek majd Dolphra is. Mind a hárman kimentek az egyedüli taghoz Ambrosehez aki még ott volt . Felkapták és Triple Powerbombot kapott meg. A meccs eredménye nem született meg.

 

HARMADIK MECCS: DANIEL BRYAN VS DOLPH ZIGGLER! IC ÖVÉRT!

NO! NO! NO!

YES! YES!

A következő meccs is övért zajlik. Ziggler már egyszer megvédte az övét, de most a No ember ellen kell megtennie ugyan et. Bryan támad és kettőt belerúg ellenfelének a lábába majd egyet a tarkójára. A kötélhez próbálja dobni, de Ziggler ráakaszkodik majd el akarja ellenfelét altatni. Bryan próbálja elérni a kötelet, de amikor látja, hogy ez nem megy neki odatolat az oszlophoz és Dolph leesik egyenesen a ring közepére. EGY! A bajnok kiszabadult majd nagy nehezen felállt és elkezdte püfölni Daniel Bryan-t. Az alig bírt megmaradni a talpán majd kapott egy fejelést is. EGY, KETTŐ és Daniel Bryan rögtön kiszabadult. MIntha csak szórakozna az elelnfelével. Felugrott majd elkezdett rendesen támadni. Pár ütés és rúgás után Ziggler megtorpant majd odament a kötélhez, hogy támaszkodjon. Bryan ezért bedühödött majd belerúgott kettőtt ellenfele lábába majd elkapta annak karját. Az próbált támadni, de nem sikerült és Bryan leterítette majd be akarta adni a No Lockot. Ziggler belerúgott egyet a hasába majd odadobta a fémoszlophoz.  Daniel Bryan megfordult, de elkapta Aj a lábát és megkapta a Headlockot. Vajon a feladás specialista kopog ezzel megszerezve ellenfelének a győzelmet? Zigglernek már ez lesz a harmadik hónapja tehát van mit még megrszereznie. Daniel Bryan négykézlábra ereszkedik, de Ziggler még mindig ott van a nyakában. Felnéz és a közönség tombol majd azt kiabálja, hogy NO! NO! NO!: Az Ic bajnok csak röhög a markában viszont Bryan is elkezdi szajkózni, hogy NO! NO! NO! Elkapja Zigglernek a karját és leteríti ő magát majd egy No Lockot ad be neki. A közönség kiabálja, hogy YES! YES! YES! Dolph Ziggler felkiált, hogy ezt nagyon nem akarja és odakúszik a kötélhez. Nem bírja megfogni és Bryan tovább kántálja, hogy YES! YES! YES! Csak addig nem amíg a bajnok lába el nem éri a kötelet. Csak nagyot néz majd leszáll az ellenfeléről. Zigglernek már alig maradt ereje és a sarokban támaszkodik. Daniel Bryan rögtön támad futva, de megkapja a Zigg- Zaggot. A heel karakter ráfekszik és a közönség máris fújjolni kezdi őt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel eddig még nem avattunk új bajnokot. Daniel Bryan nagy nehezen feláll és ott áll előtte Dolph Ziggler és a közönség reakciója. Bryan elkapja a kezét és egy újabb No Lockot ad be neki. Dolph Ziggler kopog és ezzel megmutatta Daniel Bryan, hogy tudott volna nyerni.

 

NEGYEDIK MECCS: CHRISTIAN VS KANE VS ALBERTO DEL RIO! WHC ÖVÉRT!

Itt az új WHC bajnok!

Csak előbb én nyerek!

       Közönség! (fütyülik)

Mind a hárman bevonultak.A mexikói a sarokban kezdett el pihenni míg a másik két fél harcol. Kane elkapja Christiannak a torkát, de az belerúg egyet a lába közé majd egy nagy tarkónütést ad be neki. Elkapja a kezét és próbálja elinténi, de a Big Red Monster felkapja őt és egyenesen a kötélhez vágja a nyakánál fogva. Christian rávág egy nagyot a hasára majd egyet a tarkójára és elkezdi a könyökével elintézni majd beveti a nagy térdest és rúgni akar, de Kane elkapja a lábát majd odacsapja a kötélhez. Christian pedig szépen Karizmatikus módon esik össze. Ellenfele meg próbál pinnelni. EGY! Kiszabadult a face karakter majd elkezdte a Big Red monstert püfölni. Kane gyorsan felállt és a sarokba menekült. Karizma Kapitány támad és Kane is. Big Bootott ad be ellenfelének. A face karakter megint kidől. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio megzavarja a kopogtatást. Kane dühösen támad rá és pár nagy ütést ad be neki majd odavágja a bíróhoz. Mind a ketten kiesnek a ringől. Kane röhög, de megérkezik Christian aki egy Frog Slapshot ad be neki és ezzel teszi tönkre a győzelmi szériáját ellenfelének. A bíró be akar rohanni, de Del Rio egy nagy Enzugirilt ad be neki és az összeesik egyenesen a fémlépcsőre. Kane feláll majd pár ütéssel leteríti Christiant és odamegy Del Riohoz aki már szerzett is egy széket és rögtön rávág ellenfelének a fejére. A Big Red Monster látszólag most nagyon megzavarodott. A bíró feláll, de Kane tévedésből elkapja a nyakát és Chokeslamet ad be neki. Ekkor megérkezik Booker T "Kanet ezennel kizárom".  A Nagy Vörös Szörny teljesen ideges lett és elkapta Rionak a nyakát. Ha megteszi akkor diszkalifikáció lesz az egészből. Christian idegesen áll fel majd a kötélről leugrik és egy Frog Slapshal üti ki végleg Kane-t. A mexikói bent van és közben már kilencnél tart a számolás. A WHC bajnok rúgott egy nagyot. Christian azt viszont elkapta és egy nagy DDT-t adott be a bajnoknak. A bíró immáron felkészülve számol és EGY, KETTŐ, de Alberto Del Rio kiszabadul. A mexikó feláll majd egy Enzugirilt ad be. Vagyis csak akarna, mert a face karakter lehajol majd elkapja ellenfelének a hátát és Killswitchet ad be neki. EGY, KETTŐ és megfogja a bajnok a kötelet. Christian dühösen készül az utolsó küzdelemre. Ricardo Roudrigez bedob a ring közepére egy széket. Christian felkapja, hogy Rio ne támadjon vele. A bíró ezt látva azonnal megkérdezte Rio-t. "Alberto, Christian eltalált azzal a székkel?"  A közönség egy csomó NO-t mond, de Del Rio csak ennyit mond:"SI".  Ezzel a nyertes Alberto Del Rio. Christian teljesen maga alatt van.

 

ÖTÖDIK MECCS: CURTIS AXEL VS RANDY ORTON SPECIÁLIS BÍRÓ: THE ROCK!

Viperácska megdöglik!

Levedlem a bőrödet.

Eddig talán a legjobban várt meccs. Mind a három pankrátor a ringben persze csak ketten küzdenek elméletileg. Curtis Axel támad és két ütéssel leteríti ellenfelét majd egy nagy rúgást ad be az arcára és még párat a lábába. Ezután a nyakát is felkapja, hogy támadjon amikor Orton többször lefejeli és elkapja a nyakát majd kioszt neki egy óriási RKO-t. Curits Axel összeesett és jöhet a számolás.EGY! Eltelt tíz másodperc, de még semmi. A vipera dühösen néz The Rockra amikor a heel karakter kiugrik és megkapaszkodik a kötélben. Mindenki örül, hogy ott van The Rock. Kivéve Randy Ortont aki kap pár ütést a hátára majd Axel a fémoszlophoz vágja őt. Orton fájlalja a hátát és kap egy rúgást az arcába. Axel támad és még pár ütést kioszt ellenfelének majd odadobja a kötélhez. Orton mire feleszmél még egy rúgást kap és még egyet. Ellenfele a fejénél fogva rádodja a kötélhez és orton beszorul a két kötélhez. Curtis egy nagy rúgást ad be neki és a vipera kifekszik. EGY, KETTŐ és Randy Orton fél másodperc alatt már ki is szabadult. Gyorsan feláll, de Axel párat üt be neki majd egy gyomrost és a kötélhez akarja dobni, de a vipera megáll. A heel karakter támad, de megkapja a Powerslamet és kifekszik.  Randy Orton felmegy a kötlére, hogy leugorjon, de Rock egy picit beleüt és leesik a ringbe a vipera. curtis pedig már akkor feláll a kötél segítségével és ünnepelteti magát. Perfect Plexet kap a vipera és a nagy ragadozóként kifekszik. EGY, KETTŐ és Orton elkapja a kötelet majd kigurul a ringből. The Rock másodpercenként egyet mond be. Curtis feláll a kötélre. Orton felmegy a ring sarkába majd elkezdi ütni Curtis-t. A heel karakter már nem bírja szusszal és a vipera felmegy majd Superplexet ad be az ellenfelének. A közönség megőrült és kántálja a vipera nevét. Randy Orton ráfekszik majd EGY, KETTŐ és Rock nem számol tovább. A face karakter rögtön abbahagyja a számolást majd próbálja jobb belátásra bírni The Rockot aki viszont hajhatatlan és elkezdt vele veszekedni. Curtis elkapja a lábát és sikeresen fordított. Randy Ortonnak a válla a földön van. The Rock pedig boldogan számol. EGY, KETTŐ ÉS HÁRO!M A vipera dühösen felállt és Curtis megszerezte a győzelmet.  Curtis Axel boldogan feláll amikor megkapja az RKO-t. The Rock lefekszik elé, hogy megnézze az állapotát. Orton ebben a pillanatban beadja neki a Running Punt Kicket.

 

FŐMECCS: JOHN CENA VS CM PUNK NO HOLDS BARRED MECCS A WWE ÖVÉRT!

Nem akarom megvédeni.

Akkor csak add ide!

Cm Punk a Money In The Bankon kíméletlenül elbánt CHris Jeirchoval és pontosan ezt akarja tenni John Cenával is. A meccs rögtön elkezdődött. Pár ütés váltás után már Cena állt jobban és egy nagy gyomrost osztott ki ellenfelének. Punk lefejelte majd a kötélhez dobta és belerúgott az oldalába. John Cena négykézláb feküdt, de megkapta a Dorp KIcket amitől kifeküdt.Cm Punk kigurítja a ringből Cenát majd ő maga a ring alól vesz elő egy acélszéket. Rávág kettőt a face karakternek a hátára aki időközben begurul a ring alá majd egy poroltóval lefújaj Cm Punkot. Az alig bír talpon maradni amikor jön Cena és ledönti a vállával. Cm Punk kifekszik egyenesen a fémlépcsőre. John Cena felál a kommentátori asztalra és mindenki figyeli ezt a nagy ugrást. Végül tényleg megteszi. Egyenesen Cm Punkra aki elugrik és Cena álba csapódik a fémlépcsőnek. A kihívónak az álla vérzik. Már nem bír mozogni és Cm Punk az acéltartóoszlophoz vágja háromszor majd az ellenfele megkapaszkodik benne. A heel karakter felkapja a poroltót és teljes erőből John Cenára vágja aki már szinte elájult. A bajnok beviszi az arénába majd próbál pinnelni. EGY, KETTŐ és hírtelnen abbahagyja majd egy mikrofont kap elő: "Nem érdemled meg a gyors vereséget Cena. Szenvedni fogsz". Kimegy a ringből majd előhoz egy asztalt amit a sarokba készít elő. Megint kimegy és most egy létrát tesz a sarok felső köteléhez. Felkapja Cenát majd oda akarja dobni, de az elkapja a kezét és rádobja őt. Cm Punk lefejeli a létrát és ráesik az asztalra. Cena arrébb viszi majd EGY, KETTŐ és a bajnok kiszabadult. Majd felállt a kötélre, hogy pihenhesen, de Cena rávág kettőt a hasára majd rádobja a földre neki és belreúg a hátába. John Cena feléledt és ennek nagyon örül a közönség. Beadja a You Cant See Meet ellenfelének majd felkapja, hogy jöhessen az AA. Cm Punk elkapja a kötelet így le kell Cenának tennie és az ellenfele belerúg egy magyot majd odadobja a sarokba és belerúg kettőt megint.John Cena összeesik és Cm Punk pinnelni próbál. EGY, KETTŐ és kiszabadult Cena. Befogja ellenfelét az Anaconda Vise mozdulatba. Cena gyorsan fordít és STF-et ad be neki. MIcsoda meccs, bár még mindig nincs vége. A bajnok eléri az egyik létrát és fejbevágja vele Cenát majd elkezdi fojtogatni. Big Show megérkezik. Cm Punk boldog majd kezet ránt az óriással és közben Cena még mindig a létra alatt van. Show elkapja a kezét majd felállítja és egy nagy W.M.D.T-t adott be neki. A bajnok kidőlt Cena pedig kopogtatott. EGY, KETTŐ és Cm Punk kiszabadult. A bajnok a saját levében fő pillanatnyilag. Feláll, de Cena felkapja őt majd egy nagy AA-t ad be neki. EGY? KETTŐ ÉS HÁROM! ÚJ bajnokot avattunk.