[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Pre show: THE NEW AGE OUTLAWS VS KHALICESARO TAG TEAM BAJNOKI ÖVÉRT!

Olyan nincs, hogy vereség!

Jöttünk az övért!

Az Old Shcoolok megérkeztek és persze el nem maradhatott a táncok. Khali kezdte Road Doggal és Dog egy nagy ütéssel támadott, majd lefejelte ellenfelét. Az óriás a sarokba zuhant és kapott két nagy rúgást, majd egy kisebb pofont. Ezután ellenfele a hajánál fogva rádobta a földre, majd ő maga felállt a kötélre és egy nagy könyökössel eltalálta őt. Ezek után megpróbálta megpüfölni, de az óriás egy nagy ütéssel kivédte, majd eltolta magától és egy nagy rúgást adott volna be neki. Ám Road Dogg elkapta és belerúgott így a lába közé, majd egy Dorp Kickel leterítette. EGY, KETTŐ és Khali kiszabadult. Egy pacsi után megérkezett Billy Gunn.  One and Only-t ad be Khalinak, majd elkezd szórakozni vele pár könyökös erejéig, majd feláll és egy könyökössel újra eltalálja ellenfelét. A gatyájánál fogva felkapja és az arcát beleveri a fémoszlophoz, majd belerúgott kettőt a pofájába. Újra megtámadta, de most a lábait feltette a kötélre és egy térdes követekzett. Khali leszédült a sarokba és látszólag már mozdulni sem tudott. Gunn a lábánál fogva kihúzta, majd egy könyökös után próbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és The Great Khali kiszabadult, majd feltpálászkodott. Megint jött Gunn, de most sikeresen eltolta magától és pacsizott. Megérkezett Antonio, aki kezet akart fogni ellenfelével, de az belerúgott a kezébe.  A közönség elkezdi fújolni, de nem érdekli a visszatérő pankrátort. Megpróbálja sakkban tartani Cesarot, de az elakpja ellenfelének a lábát és sikeresen rádobja őt a földre, majd egy könyökössel eltalálja a nyakát. Billy kénytelen pacsizni és megérkezik Road Dogg, aki keményen megkapja Cesaronak az ütéseit. Egy nagy rúgást kap az állába, majd rádobta őt a földre és egyszerűen ráállt a hátára. Vajon az öreg pankrátornak sikerül kiszabadulni? Nem kellet, mert Cesaro önként leszállt róla és fejberúgta. EGY, KETTŐ és Roadd Dogg kiszabadult. A Tag team övekért megy a mérkőzés. Cesaro a Dogg hajánál fogva felkapja ellenfelét, de a heel karakter belecsíp a szemébe és megpofozza. A közönség megint fújol és Road Dogg egy nagy rúgást nyom le ellenfelének a lába közé, majd pacsizik. Billy Gunn érkezik a kötélen át és Cesaro-t eltalálja egy nagy Dorp Kickkel. EGY, KETTŐ és jön Khali, aki félbeszakítja a kopogtatást. Billy elkezd magyarázkodni a bírónak és hátulról érkezik Road Dogg, aki a fémoszlophoz csapja Khalit. Antino Cesaro nagy nehezen feláll és érkezik Billy Gunn, aki beadja az One and Only nevű finisherjét. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A nyertesek és új tag team bajnokok a The New Age Outlaws

DARK: Randy Orton legyőzte Cody Rhodes-t, Cody lábsérülést szenvedett.

DARK: The Usos legyőzték Luke Harpert és Erivk Rowant a tag team első számú kihívói jogért

ELSŐ MÉRKŐZÉS: DANIEL BRYAN VS THE SHIELD! ELMINÁCIÓS MÉRKŐZÉS! Ha Bryan nyer, akkor a Shield felbomlik. Ha a Shield nyer, akkor Daniel Bryan csatlakozik hozzájuk.

A kecskének halnia kell.

NO! NO! NO!

Daniel Bryan Seth Rollinsnak meghúzta a haját. Mikor az megfordult, elkezdte ütésekkel sorozni. Kétszer belerúgott a lábába, majd a szakállánál fogva felkapta és rádobta a földre. Ezután még egyszer belerúgott az arcába, majd megpróbálta megfojtani, de Rollins elérte a kötelet. Bryan viszont seggberúgta és a gatxájánál fogva felemelte, de az belerúgott az arcába és elkapta a karját, majd megpróbátlta megszorongatni. Bryan a kötélhez lökte, de ekkor Rollins pacsizott és megérkezett Roman, aki elkezdte hátulról ütögetni Daniel-t. Az nagy nehezen megfordult, de ekkor egy óriási öklöst kapott az arcára. Így összeesett egyenesen a kötélre, majd belerúgott elelfnelének a lába közé. Az, mint egy dühödt bika ráugrott és a lábánál fogva felkapta, majd kidobta a ringből. Bryan egy kicsit fájalja a hátát, de sikeresen feláll és berohan a ringbe. Újra megtámadja Reigns-, de most sikerült egy pofonnal kivédenie őt és egy Dorp Kicket nyomott le neki. EGY ! A Shieldes srác kiszabadult, majd pacsizott. Újra Rollinsnál a labda, aki megpróbálta kemény rúgásokkal megsorozni Bryan-t. A hajánál fogva elkapta, majd rádobta a földre és a lábánál fogva megint felkapta és újra beada ezt a kegyetlen támadást. EGY, KETTŐ és Bryan kiszabadult, majd feltápászkodott és két nagy ütést nyomott le az arcára majd elkapta a szakállát. Rollins pacsizott és jött megint Roman, aki egy Spearral leteríttte Daniel Bryan-t. A szuperkecske ott feküdt a földön, tehetetlenül. EGY, KETTŐ és nagy nehezen kiszabadult. Roman megpróbálta újabb rúgásokkal sorozni, majd befogta a Headlockba. Daneil elkapta a kötelet és elgáncsolta ellenfelét, majd beadta a Yes! Lockot. Seth Rolins érkezik a kötélről, aki ráugrott a face karakterre és így Roman kiszabadult. Újra elkezdte püfölni Bryant és látszólag mostmár tehetetlen is maradt a face karakter. EGY, KETTŐ ÉS Bryan kiszabadult. Roman pacsizott és megérkezett Dean Ambrose. Már nagyon várja a szereplést és amikor Bryan felállt, körbekarolta a hasát és próbálta a földre dobni, de Bryan hanyattesett, majd felállt és egy Running High Kneeval eltalálta Ambrose-t. Kiütötte a másik két Shieldes srácot és megpróbált kopogtatni. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Dean Ambrose elminálva lett. Seth Rollins érkezik és letarolja Bryan-t, majd óriási ütésekkel sorozza meg, de az lefejeli és belerúg egyet a lába közé és újra megpofozza. Rollins a földre zuhan, majd belecsíp Bryannak a hasába és a hóna alá csap egyet és lefejeli őt. EGY, KETTŐ és Bryan kiszabadult. Rollins pacsizik és érkezik Roman Reigns, aki felkapja Bryant és egy nagy Spearral leteríti. Mindenki kéri, hogy Bryan álljon fel, de ez látszólag már lehetetlen. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Shield új taggal bővült egy nagy mérkőzés után.

 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: ALBERTO DEL RIO VS GOLDUST! WHC ÖVÉRT! NQ

Goldust! Eljött a vége.

Tudod, hogy mit jelent a NQ, ugye?

Del Rio felkapott egy acélszéket és azonnal elkezdi Goldustot verni vele. Még el sem kezdődött a mérkőzés és az Aranyember már a földön van. A mexikói nyolc nagy ütést nyomott le neki, majd a maszkjánál fogva felkapta Goldustot és kidobta egyenesen a ringből. A WHC bajnok nagy nehezen felállt, de ekkor érkezett Del Rio, aki az acélszékkel rávert egy nagyot a fejére. A bajnok összeesett, majd gyorsan felállt és behúzott egyet a mexikóinak, aki elkapta a fejénél fogva és lefejelte. Goldust ráesett a fémlépcsőre, majd felállt és rádobta ellenfelét a barikádra. Ő maga pedig felvett egy acélszéket és nekirontott Del Rionak, aki elgáncsolta és Goldust beesett a közönség soraiba. A mexikói követte és őt kezdték el egymást püfölni. Az Aranyember nagy jobbosokat kapott, de a székét még mindig magánál tartotta és egy üres székbe dobta ellenfelét és rávert kettőt az ujjára. Goldust mosolyog, majd megint felkapja Del Riot és visszadobja egyenesen a barikádba. A mexikói arisztokrata összeesik, majd bekúszik a ringbe. Ekkor elkezdődött hivatalosan is a mérkőzés. Az Aranyember felment a kötélre és kivárta a megfelelő pillanatot és ugrott, de ekkor Rio egy nagyot belerúgott az arcába. Az Aranyember a földre zuhant és megpróbált Del Rio kopogtatni. EGY, KETTŐ és kiszabadult a bajnok. Alberto Del RIo felkiáltott egy nagyot, majd belerúgott ellenfelének az arcába. A közönség egyszerűen nem tud mit tenni, de azért megpróbál visszakiabálni Del Rionak, aki felkapta ellenfelét, majd rádobta a földre. Goldust viszont nagy nehezen, de kigurult a ringből. Alberto Del Rio megint jött, hogy megtámadja, de rádobta a fémlépcsőt. Goldust bemegy a ringbe és felállít közben egy asztalt. A mexikóit ráteríti és ő maga feláll a kötérle. Ha ez sikerül, akkor Del Rionak vége van. S sikerült! Goldust leugrott és egyenesen eltalálta a mexikóinak a hasát. EGY, KETTŐ és Del Rio nagy nehezen kiszabadult. Az Aranyember felkapta a gyűrött acélszéket, hogy megtámadja vele ellenfelét, de inkább letette és felkapta ellenfelét, majd egy Final Cutot adott be neki, egyenesen a szérke. Del Riora rájár a rúd, de ekkor egy érdekes dolog történt: Berohan a ringbe Cody Rhodes és egy nagy Cross Rhodes-t nyomott le Goldusnak. Megfogja testvérének az ellenfelét és rádobta a testvérére. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Alberto Del Rionak igaza lett és visszafoglalta a trónját. Ezzel ő lett az új WHC bajnok, némi segítséggel.

 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS BRAY WYATT WWE ÖVÉRT

LEGYEN EZ A VÉGSŐ, BRAY!

HIIHIHIIHIHIHIHIIH!

Luke Harper és Erick Rowan nincsenek a ring körül. Ezt Cena kihasználja és óriási öklösökkel esik neki Braynak, majd behúz egyet a hasába neki és még kétszer az arcába. A Wyatt a földre zuhan, de Cena nem kíméli, hanem csak rúgja és rúgja, majd még egy nagy ütést nyom le neki. Ezután a hajánál fogva felkapta és behúzott neki kettőt és egy újabb ütést nyomott le neki. Ezután lefejelte és a sarokba szorította. Bray Wyatt viszont elkapta a nyakát és megpróbálta megszorongatni. John Cena szinte tehetetlen lett ebben az erős szorításban. Bray rádobta Cenát a földre és ráugrott. A WWE bajnok gyorsan felállt és belerúgott egyet Braynak a hasába, majd megtámadta a hátát. Cena elkapta Braynak a jobb kezét, de az a ballal nagyot belecsípett ellenfelének a htáába, majd lefejelte. Cena a földre zuhant és a nyakába kapott egy nagy könyököst. Bray elkezdte ütögetni, majd felkapta és rádobta a földre. EGY, KETTŐ és John Cena kiszabadult. A Wyatt a bőrénél fogva felkapta, de Cena ellökte magától és egy nagy Bulldoggal leterítette. A bajnok izzad és próbál pihenni a sarokban, de megérkezik Bray, aki egy Big Boottal leteríti Cenát. Látszólag a bajnok megint összeesett és alig bír megmozdulni. A Wyatt megpróbálja őt lekopogtatni egy Headlockba. John Cena nem bír kiszabadulni és sokat vergődik ellenfelével, majd nagy nehezen feltáplászkodik és hanyattvágódik Brayyel együtt. EGY, KETTŐ és a Wyatt kiszabadult, majd szépen felállt és a vállával letarolta Cenát, majd felkapta és rádobta a földre. Ezután megpróbálta még megfejelgetni, majd elkapta az állánál fogva és kidobta egyenesen a ringből. Cena kiszabadult és még egy nagy rúgást nyomott le ellenfelének a lábába, majd felkapta őt, de Bray megint belecsípett a szemébe és beadat a Sister Abigalt. EGY, KETTŐ és John Cena kiszabadult. A bajnoknak nagyon nincsen könnyű dolga és látszólag Bray Wyatt ezeken csak nevet. Végül újra elakpja Cenát, de most meglöki az a Wyattot és egy szempillantás alatt bead neki egy AA-t. Szinte pillanatok kérdése és Cena megnyeri a mérkőzést. EGY, KETTŐ ÉS Bray Wyatt kiszabadult. John Cena legyint egyet, majd odamegy a kommentátori asztalhoz és elkéri a WWE övet. Megkapja, majd bemegy a ringbe és felmutatja Braynak. Az viszont belerúg egyet a lábába és elveszi az övet. Cena négykézlábra esik össze és Bray az övvel megüti őt. Ezzel diszkalifikációval John Cena a nyertes és a Wyatt egy újabb Sister Abigalt nyomott le neki. Cena nem tudott volna már felállni, de az öve csak nála maradt.

FŐRMÉRKŐZÉS: TEAM PUNK (Cm Punk, Big Show, Rey Mysterio, Christian és Big E Langston) VS TEAM HEYMAN (Dolph Ziggler, Damien Sandow, Curtis Axel, Ryback és The Miz) ELMINÁCIÓS MÉRKŐZÉS!

IDEJE VALAMIT LEZÁRNI, HÁJMEN!

Ez sosem lesz lezárva, Punk, amíg nem békélsz meg.

Curtis Axel és a Big Show kezdték a küzdelmet. Show egy haspacsival találta el Axelt, majd felkapta és egy nagy Chokeslamet adott be neki. EGY, KETTŐ és Curtis Axel kiszabadult, majd pacsizott és megérkezett Damien Sandow és felmutatta a kezét, majd bemutatott egyet Shownak. Az meglökte és egy újabb ütést nyomott le, csak most ennek a heel karakternek. Ezután felkapta őt és rádobta a földre, majd belerúgott a hátába. Sandow pacsizni akart, de Show elkapta a karját és belerúgott kettőt. Majd a hajánál fogva felkapta, de Sandow meglökte és egy Dorp Kickel leterítette az óriást. Az operás pankrátor felbátorodott. Terminust adott be Big Shownak, majd megpróbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és be kellet látnia, hogy ez nem ilyen egyszerű. Show végül pacsizott és megérkezett Big E Langston és Sandow pacsija után, Dolph is. Direkt őt hívták és Langston pacsizni akart, de Ziggler elkapta a karjánál fogva és lenyomott neki egy Zigg-Zaggot. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! BIg E Langston elminálva lett és a közönség elkezdte fújolni Dolphot, aki azt mutatta, hogy rossz volt a szeme. Mégis megkapta Christiantől egy nagy talpast. Karizma Kapitány felkapta ellenfelét a karjánál fogva és rádobta a földr,e majd egy újabb nagy ütést nyomott le neki, csak most a tarkójára és végül egyrúgást is oda intézett. Ziggler pacsizott és megérkezett Damien Sandow már megint. Sandow a könyökösével eltalálta a face karaktert, majd beadott neki egy Terminust. EGY, KETTŐ és úgy látszik, hogy ez a finisher senki ellen sem hat. Sandow most egy Headlockba fogja Christiant, aki lefejeli, majd behúzott neki egy nagyott. Sandow a földre zuhant és ellenfele egy nagy Frog Slapshhal találta el az operást. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Damien Sandow elminálva lett a mérkőzésből. Christian pacsizott és megint megérkezett Big Show, aki most Curtis Axelt kapta ellenfeléül. Pillanatnyilag nagyon egyenletesen halad a két csapat. Show belerúgott egyet Axelnek a lába közé, majd adott egy nagy haspacsit neki. A Heyman Guy nagy nehezen kihúzta magát és megpofozta az óriást. Ehez is nagy mersz kellet, mert Show lefejelte és felkapta ellenfelét. Curtis Axel viszont kicsúszott belőre és rádobta ellenfelét a fém tartóoszlophoz. EGY, KETTŐ és Big Show kiszabadult. Micsoda Survivor Series elminációs mérkőzés! Show feláll és egy Big Boottal támad, de Axel belerúg egyet a lábába és egy Perfect Plexet ad be neki. EGY, KETTŐ és Big Show megint kiszabadult, de most pacsizott. Megérkezett Rey Mysterio. Axel még egy ideig erőlködött, de aztán belátta, hogy a luchardor erősebb nála és elszenvedett öt nagy ötést, majd Rey felállt a kötélre és egy Runnign Dorp KIckel eltalálta. Axel nagy nehezen felállt, majd pacsizni akart, de Rey egy újabb támadásával, a Hurricanaval találta el őt és szépen kifektette. EGY, KETTŐ! Axel túlélte, majd most már pacsizott. Dolph Ziggler érkezett a ringbe, ahogyan Big E Langston is, aki egy nagy Big Endinget adott be neki. Persze ez szabálytalan volt, de megérdemelte az IC bajnok. Rey Mysterio szépen ráfekszett ellenfelére. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A következő heel is elminálva lett és megérkezett The MIz, aki odacsapta Rey-t a fémoszlophoz, majd feltette a sarokba és elkezdte felpofozni. Az viszont belerúgott egyet az arcába, majd egy hátraszajtóval eltalálta őt. EGY, KETTŐ és Miz könnyedén kisazbadult, majd felállt és tovább próbálta ütögetni Rey-t, de az pacsizott és megérkezett Christian, aki felmászott a kötélre, majd egy Frog Slapshot adott be The MIznek, aki ráadásul Mr. Money In The Bank is volt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Még egy heel karakter kiesett a játékból és egyre érdekesebb ez a dolog. Most érkezett meg Ryback, kai egy spearral eltaálta Karizma Kapitányt. Óriási ütésekkel támadta meg és megfejelte. Ezek után a könyökével bezárta őt egy nagyobb támadásba és rádobta a földre. Christian felült, de ekkor kapott egy nagy ütést a hátára. Ellenfele belecsípett a hajába és megpróbálta lekopogtatni őt, de Christian belerúgott a lába közé, majd újabb könyörtelen támadásokat adott be neki. Ryback viszont kétszer megpofozta és rádobta őt a földre. Ezek után továbbra is belerúgott és még egy nagy KO-t nyomott le neki. Ezután pedig egy rúgást adott be neki. EGY, KETTŐ és Christian kiszabadult. Majdnem pacsizott, de kapott Rybacktól egy Big Bootot és az óriás felkapta, majd egy Shell Lockedet adott be neki. Látszólag a face karakternek pontosan ennyi kellet. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Big Show érkezik a ringbe és szembenéz Rybackkal. Nem a legnagyobb barátok, meglötkék egymást és elkezdtek verekedni. Ryback viszont már annyira belejött, hogy felkapta Showt, de az sgy nagy haspacsival kiszabadult és lefejelte ellenfelét, majd elkapta a nyakát. Ryback viszont pacsizott és megérkezett Curtis Axel, aki elkapta Shownak a lábát és megpróbált fordítani. EGY, KETTŐ és az óriás kiszabadult. Látszólag még mindig nagy a küzdelem. Axel elgáncsolta Big Showt és behúzott neki kettőt, de az felakpta és Chokeslam. EGY, KETTŐ és Axel kiszabadult, majd felállt és ellenfele arrébb dobta és behúzott neki egyet. Axel a földön és pacsizik. Megint Ryback van a ringban és hátulról támadja meg Big Show-t. Mire az megfordul, Ryback felkapta és egy Shell Lockeddel eltalálta. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Big Show is elminálva lett. Rey Mysterio berohan a ringbe, de jön Curtis Axel és belerúg egyet az arcába. A luchardor vele van elfoglalva, de megérkezik Ryback és Shell Lockedet ad be neki. A kiborg még mindig bent van és eltalálja a luchardort. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A face csapatból már csak Cm Punk maradt. Ryback telibetalálja a face karaktert, de az egy térdest ad be neki és belerúg még egyet a hasába. Az óriás nincs felkészülve egy ilyen nagy erőre és be is kap pár nagy rúgást és Punk elkapja a fülénél fogva, majd megpofozza kétszer is lefejeli. Ezután megpróbálja felkapni, de jön Ryback, aki belecsíp a szemébe. EGY, KETTŐ és Punk kiszabadul, majd amikor ellenfele feláll, belerúg a lábába. Ryback pacsizni akar, de Punk elkapja a lábánál fogva és sikeresen próbálkozik egy fordítással. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel már csak Curtis Axel maradt a mezőnyből. Axel félve lép be és Punk behúz neki egyet, majd felkapja és egy GTS-t nyom le neki. Ezután pedig Anaconda vise-t, ad be neki és berohan Paul Heyman:"Kérlek, Punk! Hagyd abba!" Punk pedig mondja:"Rendben van". Ezek után felkapja a menedzsert és egy nagy GTS-t adott be neki. Axel még mindig a földön van és a volt WWE bajnok megpróbálja újra lekopogtatni az Anacondával. Axel nagyon sokáig kitart, de végül nem tud mit csinálni, mint, hogy kopog. Curtis Axel elminálva lett és Cm Punk nyert, ahogyan a csapata is.  Még egy utolsó mondatot mond Heymannak:"MOST VÉGE VAN!"

 

Az adásnak vége. Már csak két PPV van az évből.