[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Elárult engem, Paul Heyman. Engem, a WWE bajnokot! Vagyis már nem vagyok bajnok. Ez persze bosszúért kiállt, szóval, Cena. A Royal Rumbelen...

Sajnálom, Miz. Én Triple H, a vezetőség vezetője, bíztam benned. De John Cena legyőzött.

Triple H nem mondott semmi többet és a feleségével kivonult az arénából. Miz elég dühösen hagyta el az arénát, hiszen látszólag lefokozták.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: ANTONIO CESARO VS CURTIS AXEL!

Hamarosan ringbe fog lépni Big E Langston, de most az én mérkőzésem következik. Boldog szilvesztert. 

Az az ember áll előtted, aki még Cm Punkot is leverte! 

Ez első mérkőzés elég izgalmasan indul. Curtis Axel, a vezetőség egyik "kutyája" küzdhet meg Cesaroval. Először a tag team bajnok kerül hátrányba, amikor ellenfele megsorozza pár ütéssel, majd lefejelti. Axel elég hamar a karjánál fogva elkapta és a fémoszlophoz akarta vágni Cesarot, de az megállt és felpattant a felsőkötélre, majd leugrott. Ellenfele viszont belerúgott a hátába, majd egy Elbow Droppot adott be a nyakára. Ezek után újra ütött egyet az arcába és még egy Elbow Drop jött volna, de Cesaro elhajolt és lefejelte. Ezek után egy Cesaro Swingbe próbálta befogni, de Axel rálépett a tenyéréje és próbálta onnan püfölni. Cesaronak muszáj volt elengednie, s kapott egy térdest, amitől a földre esett. EGY! Látszólag máris kiszabadult, majd neki csúszott a kötélnek, amit el is kapott. Axel még egyszer ráugrott a lábába, majd a egy Perfect Pleccel próbálkozott, de Cesaro újfent elkapta a kötelet. Axel próbálja a hátánál fogva ütlegelni, majd feladja és felmászik a kötélre. Leugrik, de ez sem sikerül és kap egy Uppercutott. Antonionak ez volt az első lépcsőfoka a szólókarrierjéhez. A kötél segítségével még egyet belerúgott az ellenfelébe, majd a hátánál fogva egy térdessel támadott. Axel viszont ellökte magától és egy újabb mozdulatot szeretett volna bevinni, de Cesaro elugrott és egy rúgást adott be az arcába. Axel a földre zuhant, s jöhetett a kopogtatás. EGY, KETTŐ és kiszabadult. Cesaro a hajánál fogva felkapta és készült a finisherére. Axel megint arconvágta és újra próbálta ütni, de Cesaro egy ütést után újra teret nyert magának, majd elkapta a finisherébe Axelt. Ő próbált kiugrani, de nem sikerült neki és megkapta a Neutarizer nevű mozdulatot. EGY, KETTŐ ÉS Axel kiszabadult, majd elkapta Cesarot a lábánál fogva. A volt tag team bajnok szorult helyzetben van, hiszen egy fordítás következett. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel pedig Axel meg is nyerte a mérkőzést. 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: KANE VS DANIEL BRYAN! US BAJNOKI ÖV!

A vezetőség nevében Amerikai bajnok leszek. 

Hova süllyedtél, régi csapattársam?

Daniel Bryan belovagol a ringbe, viszonylag kevésszer látjuk mostanában. Kane is megérkezik, aki természetesen maszk nélkül támad ellenfelére. Egyenesen bevágja őt a sarokba és elég erős ütésekkel kezdi el sorozni, majd az ütésekből elég hamar rúgás lesz. Ezután Bryant elkapja a hajánál fogva és még három nagy pofont ad be be neki. A lábánál fogva a földre dobja és egy Elbow Droppal támad. Ezután még erősebben üti és a nyakát kapja el a bajnoknak. Daniel próbál kapálódzni, de látszólag elkerülhetetlen a vég, mert Kane beadja a Chokeslamot. EGY, KETTŐ és a bajnok mégis ki túd rúgni. Kane nem érti a történteket és próbál újabb előnyt kovácsolni abból, hogy felállítja a szakállánál fogva Bryant és egy Big Bootot beadni. Daniel viszont elkapja a lábát és leteríti a földre, majd következik a Yes! Lock! A közönség tombol, nagyon drukkolnak az Us bajnoknak. Kane próbál kiszabadulni, de nem sikerült neki. Daniel továbbra is tartja, ennek következtében a Nagy Vörös Szörny kopog! A nyertes a face karakter lett, aki továbbra is bajnokként vághat neki a Royal Rumbelnek. 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: BIG E LANGSTON VS DOLPH ZIGGLER! IC BAJNOKI ÖV!

Ez többé nem lesz már a tied.

Langston, régen kedveltelek, de most már kezdesz lecsúszni a szememben. Majd én megmutatom a helyes irányt!

Ziggler a bevonulásakor máris a kötélen kezdett el csüngeni, de ezt Langston nem hagyta szó nélkül, s a hátánál fogva rádobta a földre, majd ő maga is ráugrott. Ziggler felült és köhögött egyet, majd tovább ütötte ellenfele, amíg hírtelen egy rúgással újra leterítette. Dolph ezt már nem hagyta annyiban és könnyűszerrel kicsúszott a ringből és elkezdte ünnepeltetni magát. A bajnok ezt elég hamar megunta és kiment hozzá, de ellenfele ráugrott és addig verte, míg a barikádhoz értek. Ott Langston került hátrányba, hiszen megkapta a Zigg-Zaggot. Ziggler bemegy a ringbe és kezdődik a számolás. Kilencre begurul az IC bajnok, de mozdulni még mindig nem tud. Ziggler felmegy a felsőkötélre és egy Elbow Droppot ad be neki. EGY, KETTŐ és Langston megint kiszabadult. Ziggler egy Headlocka akarta zárni, de Big E lefejelte és felállt. Ezután ő támadott egy Headlockba, majd feldobta Ziggler és elérte a vállát. Ezután egy Big Ending következett és jöhet a számolás. EGY, KETTŐ és Dolph mégis kiszabadult. Langston a hajánál fogva próbálta felkapni,de az belerúgott a hátába és felállt. A mérkőzés elég kiélezett, s Big E nem is bír mit kezdeni a sok rúgással és megint jönne egy Zigg- Zagg, de most  ellökte ellenfelét és egy Running Slapshot adott volna be neki, de Ziggler elugrott és hátulról egy Drop Kicket adott be neki. A bajnok kiesett a ringből és jöhet újra a számolás. NYOLC! KILENC! TíZ! Ezzel Ziggler megnyerte a mérkőzést, de csak kiszámolással.

BACKSTAGE SEGMENT:

Mark Henry készül a Wyatt Family elleni küzdelmére, amikor megjelenik Big Show.

A két óriás összefog, hiszen máris kezdődik a főmérkőzés az év utolsó mérkőzése.

FŐMÉRKŐZÉS: MARK HENRY ÉS BIG SHOW VS THE WYATT FAMILY!

Gyertek, vademberek! Jöhet a visszavágó.

HIHIHI! A két nagy vesztes óriás egy csapatban. Hihihi.

Rowan és Harper rögtön a ring szélén megtámadták az óriásokat. Henry egy ütéssel eltalálta Harpert és bedobta a ringbe. Ezután ő is ment és egy rúgással próbált támadni, de a Wyatt felállt és a vállával leterítette a földre. Ezután egy Headlockkal próbálkozott, de Henry elég könnyen kiszabadult egy fejelésnek köszönhetően, majd felkapta ellenfelét, hogy egy World Stronges Slamot adhasson be, de a heel karakter kiugrott belőle és arconrúgta, majd pacsizott. Erick Rowan érkezett, aki egy térdest adott be Henrynek, majd belecsípett a bőrébe. A néger próbált kiszabadulni, s csak úgy sikerült, hogy elérte a kötelet. Rowan egy Big Boottal támadott volna, de Henry elkapta a lábánál fogva és belerúgott a lába közé. Azután elkapta és következett a finishere. EGY, KETTŐ és Harper félbeszakította a kopogtatást. Még egy darabig üti Markot, míg az sikeresen pacsizott és megérkezett a szorítóba Bray és arconvágta Henry-t. EGY, KETTŐ és a face karakter kiszabadult. Rowan és Harper felkapták a karjánál fogva és odadobták Big Showhoz, aki pacsizott. A TLC óta először szemtől szemben a Wyatt vezérével.  De ő még sem az ellenfelét támadja,hanem elkapja Rowannak és Harpernek a nyakát, majd egy dupla Chokeslamet adott be neki. A közönség tombol, Bray pedig röhög és nekiszalad az óriásnak. Itt jönnek! Már a sarokban verekszenek, mind a kettőjük elég erőse ütéseket mér a másikra. Bray elengedi Showt a karjánál fogva, de belerúg a lába közé. Show ekkor egy lefejeléssel válaszol, majd elkapja Brayt a karjánál fogva és a sarokba dobja. Ő maga is ráugrik, de a Wyatt könnyen elugrik, majd hátulról elkapja, hogy egy Sister Abigalt adhasson be neki. Show elhajol és egy Big Bootot ad be neki. EGY, KETTŐ és Bray kiszabadul, majd pókjárásba áll fel és röhög. Show ezután egy Elbow Droppot ad be a hasára. Hihetetlen! EGY,, KETTŐ ÉS HÁROM! Ebből a hirtelen támadásból Bray nem tud felállni, ezért a facek nyertek. 

 

Az adásnak vége.