[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW:THE USOS VS THE NEW AGE OUTALWS TAG TEAM ÖVÉRT!

Tag team time! UA UA! UA!

Mik vagyunk a bajnokok és azok is maradunk!

Talán a Pre Showban lesz az egyik legizgalmasabb mérkőzésünk. Jey Uso gyorsan egy rúgást adott be Road Dogg arcára, majd felmászott a felsőkötélre. Az elkapta a nadrágjánál fogva és ráborította a földre, majd tarkónrúgta. Ezek után újra arconvágta, majd a hasába ütött egyet és könnyen megpofozta. Jey egy Drop Kicket adott be neki és máris pinnelt. EGY, KETTŐ és a heel karakter kiszabadult, majd elkezdett pihenni a kötelek között, s gyorsan arconrúgta ellenfelét és belerúgott a tarkójába. Ezek után szemencsípte, majd lefejelte ellenfelét és kidobta a ringből. Ebben a pillanatban Jimmy ráugrik. Jey beszalad a ringbe és elkapja a nyakánál fogva, míg Jimmy egy óriási Super KIcket ad be neki. Road Dogg összeesik és Jey kopogtat. EGY, KETTŐ és Billy Gunn egy Elbow Droppal félbeszakítja a kopogtatást. Elkapja a könyökénél fogva, de az egy fejeléssel kiszabadu és pacsizik. Jimmy Uso érkezik és elmondja a szokásos kis mondatát a közönségnek, amikor Road Dogg kiszalad az arénából. Billy Gunn pedig lekapja őt hátulról, ám sikeresen bead neki egy Super Kicket. Ekkor viszont Road Dogg egy acélszékkel rávág a hátára. Ezzel a mérkőzést diszkalifikációval az Usok nyerték. Új tag team bajnokokat viszont nem avattunk. Jey bejön és ráugrik Road Doggra, majd elkezdi őt püfölni. Ekkor viszont megszólal a Wyatt Family zenéje. Erick Rowan és Luke Harper berohannak a ringbe, majd nagyon keményen elkezdik ütni az Uso testvéreket. A New Age Outlaws is beszáll a buliba, s ekkor érkezik a Shield! Ambroze egy acélszékkel üti le Erick Rowant, majd kidobja őt a ringből. Seth Rollins hasonlóképpen tesz egy Skywalker alapján. A közönség nagyon örül annak, hogy bejött a Shiled, akik magasba emelik a bajnoki övet. A Karácsonyi RAWON, ami a TLC után lesz, ez a négy csapat összefeszül és belőlük derül ki, hogy ki lesz az új tag team bajnok. Ez aztán várós.

DARK MÉRKŐZÉS: Randy Orton legyőzte El Toritot.

ELSŐ MÉRKŐZÉS:BRAY WYATT VS BIG SHOW!

A mérkőzés meg lesz tartva, fájdalmasan. Hihihi.

Az biztos, hogy fájdalmas lesz, neked.

Big Show és Bray végre szemtől szemben. A Wyatt elkezdett mosolyogni és a közönséghez fordult. Big Show ekkor meglökte, majd egy óriásit behúzott az arcára. Megpofozta és lefejelte. A hajánál fogva pedig a fémoszlophoz vágta, majd ráugrott Bray a földre zuhant, de elég hamar felvette a pókjárást. Ekkor viszont Show ráállt. A heel karakter padlót fogott, de sikeresen elérte a kötelet. Show elkezdett a kötelek között cikázni és ráugrott ellenfelére. Az viszont elgurult, majd felállt és arcon vágta Show-t. Az óriás térdre rogyott és Bray elég hamar elkezdte rugdosni a hasát. Végül lefejelte és megnyalta az arcát. Big Show ezért ellökte magától, majd egy Big Boootot adott be neki. Az óriás nagyon bedurvult, s ezért gyorsan felkapta Bray-t, majd egy Bearhugot adott neki. Bray háromszor fejberúgta, majd megint megnyalta. Ezért Show elengedte és egy újabb Big Boot következett. EGY, KETTŐ és Bray Wyatt elérte a kötelet.  A közönség Shownak drukkol, aki boldogan állt fel és felmutatta a karját. Ekkor Bray belerúgott a lába közé és felpattant. Running Slapshhal támad a heel karakter, majd elkezdi a közönség felé nyújtogatni a nyelvét. Show gyorsan felállt és nekitámadt. Bray elgurult, majd kiment a ringből. Show is kiment, de nem kellet volna, ugyanis ellenfele a tarkóján ragadta és rádobta a fémlépcsőre. Ezek után a tarkójánál fogva beleverte kétszer a fejét. Azután bevitte a ringbe és próbált kopogtatni. EGY! Show kiszabadult és nagy nehezen feltáplászkodott.  Bray felüt a felsőkötélre és onnan ugrott le. Show elkapta a nyakánál fogva és úristen! Meglett a Chokeslam. EGY, KETTŐ és a Wyatt kiszabadult. Felült és elkezdett magában röhögni. Show a könyökével újra leterítette, majd megmutatta, hogy következik a finishere. Erick Rowan ekkor kihúzta a lábánál fogva a ringből. Ám egy Chokeslamot kapott. Luke Harper a fémlépcsőn át ugrik, s Show gyorsan egy W.M.D.T-t adott be neki. Bray Wyatt cska mosolyog, ugyanis észrevette, hogy Show legyőzte a családját. Az óriás berohan a ringbe és készül a W.M.D.T-re. Bray viszont belerúg a lába közé és elkapja. Sister Abigal következik! A közönség tombol, hiszen most következik a pinnelés. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Az óriás hiába küzdött jól, Bray elég könnyen kijátszotta.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: DOLPH ZIGGLER VS BIG E LANGTSON VS GOLDUST VS CODY RHODES IC ÖVÉRT TABLES!

Eljött a címváltás ideje.

Cody, ki kéne békülni.

A négy pankrátor a ring négy sarkában áll és megszólal a gond. Ziggler azonnal kimenekül, míg a többiek egymásnak esnek. Goldust elkapja Codyt a karjánál fogva és rádobta a sarokba, majd egy Drop Kicket adott be neki. Ezután megfordult és beleütött Langstonnak a lába közé és lefejelte. A végén viszont Ziggler lecsapja egy asztallal, amit felnyit a ring közepére. Ekkor egy ütést kap Codytól, aki arcon vágja őt egyenesen az asztalra. Ezek után egy Cross Rhodes következne, de Ziggler kimenekült, majd seggberúgta őt és lefejelte. Ezek után a karját rugdosta és újból megtámadta. Goldust a felsőkötélről érkezik és mind a kettőjüknek egy óriási rúgást ad be! Langston visszatér és elkapja Dolhpot a hajánál fogva és kettő óriásit ütést ad be neki. Ezek után felkapja, hogy egy Big Endinget adhasson be, de Cody eltolja őket és mind a ketten kirepülnek a ringből. Goldust elkapja a lábánál fogva a testvérét és kihajítja. Ezek után az asztalt beleállítja a sarokba. Big E Zigglert a kordonhoz veri háromszor, majd letakarítja a kommentátori asztalt. Cody újból érkezik, s hátba veri az afrikait és felállítja a kommentátori asztalra. Ezután felmászik a felső kötélre, de újra érkezik Goldust, aki seggberúgja, s ennek következtében ráesik Langstonra. A kommentátori asztal nem szakad be, ám ezt kihasználja Ziggler és berohan a ringbe. Belerúg egyet Goldustnak a lába közé, majd rádobja egyenesen az asztalra. Goldust megmarad, de Ziggler nekiszalad. Ekkor elkapja és egy Final Cutot ad be neki a padlóra.  Dolph kigurul a ringből, ám Goldustnak nem kell panaszkodnia, hiszen megérkezik Cody, aki háromszor belerúg a lábába és egy gyors Drop Kicket ad be neki. Ezután ráugrik a lábára és felállítja őt, majd megpróbál beadni neki egy Cross Rhodest. Ő viszont a könyökével felfogja és a karjánál kidobja a ringből. A volt WHC bajnok nagyon tud, de hátulról jön Big E, aki egy Bulldoggal leteríti őt, majd felkapja egyenesen a vállához. Mindjárt jöhet a Big Ending, de Ziggler elveszi onnan az asztalt és átteszi a második sarokra, ennek következtében Goldust csak a padlóra kap egy Big Endinget. Ziggler a bal oldali sarokban bogarászik, majd a kezét nyújtja Langstonnak. Ő látszólag elgondolkodik azon, hogy mi legyen, de nem kell, ugyanis Ziggler rádobja az asztalra és nekiszalad. Langston, ekkor elkapja és egy Big Ending, egyenesen az asztalra. Az új Interkontinentális bajnokunk Big E Langston lett. Ezzel Zigglernek egy elég hosszú sorozata szakadt meg.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: MARK HENRY VS ROMAN REIGNS CHAIR!

A fájdalom a tiéd, Roman.

Ezt csak egymódon deríthetjük ki.

Roman nem jött be Rollinsékkal együtt, hiszen most egy óriási problémával kell szembenéznie. Mark Henry szinte meg sem szólalt, hanem a vállával leterítette Romant, majd a hajánál fogva felkapta és rádobta a földre. Ezek után a könyökével akarta megtámasztani ellenfelének a hátát, de az lefejelte, majd a szakállánál fogva behúzott egyet az arcába. A Shieldes srác felállt és rögtön egy Superman Punchot adott be neki, majd fejbe rúgta. Ennek a közönség nagyon örül, s Roman folytatja, amikor elővesz egy acélszéket és fejbe akarja vágni Markot, de az elkapja, majd elveszi. Egy óriási csatt Roman hátán, aki összeesik. Ekkor érkezik Rollins és Ambrose, akik rögtön berohannak a ringbe. Mark fel van készülve, de hátulról elveszi Roman a széket és véletlenül Ambrose-t üti le. Rollins el kezd magyarázni neki, ám Mark felkapja, s Word Stronges Slam következett. Roman ekkor egy Speart adott be az óriásnak. A mérkőzésnek máris vége? EGY, KETTŐ és Henry mégiscsak kiszabadult!b Roman elővett egy acélszéket és háromszor rávert az óriás hátára, majd elkapta a szakállánál fogva és lefejelte. Ezek után felmászott a felső kötélre és leugrott. Henry feltámadt és egy óriásit ráütött az arcára. Ezek után kiterített egy acélszéket, majd elkapta Romant és egy World Stronges Slamet adott be neki. EGY, KETTŐ és Reigns nagy nehezen, de kiszabadult. Henry dühösen kimegy a ringből, majd 10 acélszéket dob be a ring közepére. Azután bemegy és újra felkapja Romant, majd a székekre egy WSS-t ad be. EGY, KETTŐ és Roman megint csak kiszabadul a pinnelésből.A közönség tombol, ugyanis a Shield tagot még nem látták ennyire keményen küzdeni.  Henry párat üt a hátára és a hajánál fogva felállítja. Roman ekkor állon üti, majd egy Superman Punchhal leteríti. Mark Henry nem tud feltáplászkodni. A közönség tombol, s mindenki tudja, hogy mi következik. A sarokba elhelyez egy széket, s Henry rögtön feltáplászkodik. Ekkor következik a Spear, egyenesen a székre. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Roman Reigns megnyerte a mérkőzést, majd kezet fogott az ellenfelével .Úgya látszik, hogy egy újabb csillag van születőben. 

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: THE MIZ VS JOHN CENA WWE ÖVÉRT TLC!

Kell a WWE öv, Cena? Hát vedd el!

Köszönöm a felajánlásod. Elveszem.

Miz Paul Heymannal érkezik, s rögtön odadobja Cenának a managert. Ő felkapja Heymant és egy AA-t ad be neki. Miz addig kimenekül a ringből és egyenesen a rámpa felé veszi az irányt. Cena is kimegy, majd elővesz egy acélszéket és elkezd futni elé. Miz átugrik a kordonon, majd abban a másodpercben berohan a ringbe, majd elkezd mászni a létra. John Cena nagy nehezen beér a ringbe, majd Mizt leszaggatja a lábánál fogva és kidobja a ringből. Miz a ring alatt matat, majd talál egy asztalt,amit gyorsan felállít. Ekkor Cena hátulról elkapja, majd egy AA-t ad be neki. Ezután felmegy a létrára és leveszi a bajnoki övet! Vagyis csak majdnem, mert Heyman egy acélszékkel eltalálja őt, ezért lezuhan. Miz fejberúgja, majd egy Skull Chrusing Finalet ad neki. Heyman ebben a pillanatban az ő hátára ráver egyet a székkel. Miz rázuhan Cenára. Heyman pedig magában röhög, s szépen kimegy a ringből. A közönség fújol, hiszen már másodjára árulta el a mentoráltját. Cena feláll, de nem támadja meg Mizt, hanem kimegy a ringből és utána fut Heyman felé. Mind a ketten bemennek a színfalak mögé. Aztán kijönnek, Cena éppen a tarkójánál fogva Heymant, majd egyenesen egy AA készül a vezetékekre, amik a rámpa alatt volt. Heyman megsemmisül, mozdulatlanul fekszik ott. Miz közben négykézláb próbál felmászni a létrára, ezért Cena berohan.  Elkezdi a fejénél fogva ütni Mizt, majd nekivágja a felállított létrának. Ezek után a sarokba dobja és ráugrik. Miz arconrúgja, majd egy Skull Chrusing Finaleval védekezik. Cena összeesik, de nincs vége, ugyanis a heel karakter egy STF-el próbálja megkínozni. A volt WWE bajnokra rájár a rúd. Talán tényleg erősebb a volt Mr. Money In TheBank?

FŐMÉRKŐZÉS: TRIPLE H VS CM PUNK LADDER! (Ha Punk nyer, akkor a Royal Rumbelen mehet Del Rio ellen a Royal Rumbelen, ha Triple H nyer, akkor Punk soha többé nem ócsárolhatja a vezetőséget)

Eljött az idő, Punk!

A mérkőzés után már a WHC öv kihívója leszek.

A két pankrátor összefeszült. Mind a ketten erős rúgásokkal és öklösökkel kezdtek. HHH elég hamar lefejelte ellenfelét, majd a lába közé rúgott és elkapta a hasánál fogva Punkot, majd megint megpofozta. Ezek után a hasánál fogva arrébb dobta, majd egy újabb arconrúgást adott be. Punk gyorsan fleállt, meglökte ellenfelét és még nagyobb ütésekkel kezdett el támadni. HHH a ring sarkába szorította és keményen megsorozta a karját Punknak és a térdével rátámadott. A volt WWE bajnok összeesett, de azért próbált feltáplászkodni. Triple H a könyökével egy Headlockba akarta fogni, de Punk rávert egyet a hasára és felállt. Újra egy pofonnal támadott, majd következett az  Anaconda Vise. Triple H rendesen elgyengül, de nem adja fel és a semmiből feláll, Punkkal a karjánál. Rádobja a földre, majd elkapja a tarkójánál fogva, hogy egy Pedigreet adjon be neki. Cm Punk ekkor elkapta a lába közét HHH-nak! A vezető összerogyott és a hasrúgást, amit kapott, eléggé megérezte. Senki sem hitte el,ami most következett. Punk elkapta egy GTS pózba és kinyújtotta a nyelvét a WWE univerzumnak. Következett a GTS! Ezzel Triple H összeesett.Punk behozza a létrát és elkezd mászni egyenesen a szerződés felé. Már majdnem eléri, amikor Triple H hírtelen feláll és a gatyájánál fogva rádobja a földre. A volt bajnok feláll és elkezd pofozkodni a vezetővel. Végül HHH belerúg a lába közé, s most újra a Pedigreehez közeledünk. Punk viszont megint csak egy fejeléssel kiszabadul és egy térdessel arconvágja HHH-t. A wwe univerzum már tombol, s Punk már az ötödik lépcsőfoknál jár! Olyan közel a cél, de újra érkezik Triple H, aki hasonlómódszerrel letaszítja Punkot, majd a létrával behúz egyet a hasára. Punk össszeesik, de még megkapja a Pedigreet a földön lévő létrára. A vezető pedig felmászik a létrára és leszedné, ha a másik oldalon nem mászna fel Punk! Triple H dühösen próbálja ütni ellenfelét, de az egy fejeléssel megszerzi az előnyt.Már majdnem letaszítja HHH--t, amikor az hírtelen megszólal:"Ha nem mész le, akkor ki leszel rúgva!" Ez zsarolás! Kiáltozza a közönség, de ez már mindegy, mert Triple H arconvágja Punkot, aki leszédül onnan. Ő pedig leemeli a szerződést. Az év utolsó PPV-je, elég szomorúan ért véget.

 

Az adásnak vége.