[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW: (Dark) KhaliCesaro legyőzte Primot és Epicot.

 

ELSŐ MECCS: FANDANGO VS KOFI KINGSTON US ÖVÉRT!

Itt az US bajnok!

Véged van!

Kofi Kingston boldogan jön be hiszen már egyszer elintézte Fandango-t. A táncosd betáncolja magát az arénába majd két ütést mér Kofi Kingstonra. Lefejeli majd a kötélhez dobja. Kofi megfordul és válaszul egy Dorp Kicket ad be neki. Fandango kigurul a ringből majd meredt arccal néz ellenfelére. Kofi felmegy a kötélre majd ráugrik Fandangora. Mind a ketten a ringen kívülre mennek. A táncos elkap egy acélszéket majd Kofi kezébe dobbja. Az támadni akar és Fandango mosolyog, de a néger a kommentátori asztalra dobja a széket majd elkapja Fandangonak a fejét és bedobja vele az ellenfelét a ringbe. Kofi felmegy a kötélre majd egy Boom Droppal támad, de Fandango elugrik majd elkezdi püfölni ellenfelét. Egy nagy rúgást ad be a hasába és a sarokba dobja majd egy nagy Dorp Kicket ad be neki. A néger kifekszik és ellenfele táncol majd pár ütést ad be neki és EGY, KETTŐ, de az Afrikai kiszabadul majd fel is áll, de a heel karakter elkapja a hasánál fogva és próbálja lekopogtatni. Kofi KIngston lefejeli majd egy Zűrzavar a Paradicsombant ad be Dangonak aki kifekszik. EGY, KETTŐ és kiszabadul. Kofi készül a Boom Droppra és meg is teszi. Csak Fandango elugrik és a földet érinti meg majd a heel karakter felmászik a sarokba és Diving Leg Droppot ad be neki, de megkapja a Zűrzavara a Paradicsombant. A bajnok próbál kopogtatni. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Látszólag sikeresen.

 

MÁSODIK MECCS: SHEAMUS ÉS DANIEL BRYAN VS BIG E LANGSTON ÉS DOLPH ZIGGLER! TORNADO! (Aki pinnel az lesz a bajnok).

       Csak a győzelem számít.

  A győzelmem.

 Biztos, hogy izgalmas csatára számíthatunk. Csapatban, de mégis egymás ellen. Sheamus támadott legelőször BIg E Langstonra. Az ütésváltás után gyorsan egy Celtic Crossot akart neki beadni. Ziggler érkezik hátulról. Sheamus elhajol és Langston kapja meg a Zig- Zaggot. Sheamus Zigglernek egy Brogue Kicket ad be majd odafordul Bryanhez és mutatja, hogy pinneljen hiszen neki nem kell az öv. Daniel Bryan megöleli majd mondja, hogy próbáljon meg pinnelni. Végül Sheamus beleegyezik és ráfekszik Zigglerre. Daniel Bryan gyorsan rá és egy No Lockot ad be neki. Ziggler ráfekszik Bryanra és EGY, KETTŐ, HÁROM! Nem lett új bajnok.

 

THE SHIELD VS BIG SHOW TEAM!

Végre megkaptuk az esélyt!

A SHIELD REVENGER!

Micsoda mérkőzés lehet ebből. Cody Rhodes és Seth Rollins kezdtek. Összeakaszkodtak majd pár ütést mértek a másikra. Rollins lefejelte ellenfelét majd a kötélhez dobta és egy nagy Dorp Kicket adott be neki. Cody a földre zuhant és EGY! Kiszabadult majd pacsizott Alex Rileyyel. Alex visszatért és remélhetőleg majd többet látjuk adáson is.Támadott, de Dean Ambrose berohan és pár ütést mér rá. Ambrose pár ütés után pacsizik és megérkezik Seth Rollins aki belerúg Cody Rhodesbe aki kiesik a ringből és támadni akarja Showt, de az elkapja a nyakát. A bíró figyelmezteti ezért elengedi őt, de hátulról Alex Riley fordítással próbálkozik. EGY, KETTŐ és Seth Rollins kiszabadult majd egy nagy Dorp Kicket ad be Alex Rileynek. A fiú a földön és pinnelés következik. EGY, KETTŐ , kiszabadult majd megérkezett Big Show is aki egy W.M.D.T-t akart beadni, de Seth Rollins elugrott majd rá és egy headlockot akart neki beadni. Big Show egyet fejelt és Bearhug lett belőle. Rollins próbálja megfogni a kötelet. Ambrose felmegy a sarokba és ráugrik Showra. A bíró csak figyel és Roman Reginstől egy nagy Speart kap. Alex Riley és Cody Rhodes is bejön, hogy elintézzék a bunyót. Az óriás teljesen össszeveri a két Shield tagot. Dean Ambrosenek és Seth Rollisnak is a nyakát kapja el majd Chokaslem lett volna, de megkapja Reginstől a Speart és kifekszik.Cross Rhodest kap Dean Ambrose majd Seth Rollins pár ütést Alex Rileytől. A Big Show feltámad és készül a W.M.D. T-re. A Shield eliszkol és hátulról megjelenik a Miz aki egy nagy Skull Finale-t ad be neki majd ő is elmenekül.

 

ALBERTO DEL RIO VS CHRISTAIN I QUT MECCS!

FELADOD! FELADOD!

A WHC bajnok nem adja fel.

A meccs máris elkezdődött és a WHC bajnok támadott. Christian a hasába vágott egy óriásit majd a sarokba dobta. Ő felment a kötélre és egy Frog Slapshot adott be neki. A mexikói kifeküdt és Karizma Kapitány egy széket vett elő. Del Rio belerúgott egy nagyot a hasába majd a kötélhez dobta és ő maga egy nagy Enzugirilt adott be neki és elkezdte püfölni. Christian nem bírt már mozogni és Ricardo behozott egy fémlépcsőt. Del Rio nyolcszor verte rá ellenfelét aki összesett. A bíró megkérdezi, de Christian nemet mond. A mexikói eflkapja őt, de az a fémoszlophoz löki majd lefejeli. Két gyomros után kivágja a heel karaktert a ring köré majd elkezdett támadni és a nézőelválasztóhoz mentek ahol egy Speart adott be Christian és az összedőlt. Ő és Del Rio is a földön fekszenek. A bíró Alberto-t kérdi meg, de ő nemet mond. Odamegy az ellemfeléhez aki szintén. Ricardo pedig egy acélszékkel nekitámad a mexikói ellenfelének. Chrisrian egy Kilswitchet nyom le neki és végignézni a ring felkomferáló összeesését.Del Rio egy nagy Enzugirilt akar neki beadni, de Christian felkapja majd a fémlépcsőhöz dobja. Ricardo ráugrik Christiannak a hátára, de az hanyattvágódik és sikerül legyűrnie ellenfelét. Hátulról Del Rio támad és rádobja a kommentátori asztalra. Kinyújtja Christianra a nyelvét majd egy Frog Slapshot ad be neki. A kommentátori asztal összedől a face karakter alatt és a közönség csak fujjolja a mexikóit. Del rio szétnéz a kezével majd ellenfelének a kezeit összeteszi sé kinyútja a nyelvét. A bíró megkérdezi:"Christian, te feladod?"' A közönség kiabál, hogy nem, de Christiann "igen"-t válaszol. Alberto Del Rio nyer és bemegy a ringbe egy mikrofonnal."Gyűlöllek titeket mégis szerencsét hoztok nekem". Megszólalt Jack Swaggernek a zenéje és a heel karakter megérkezik. Hírtelen mögötte egy fekete csuklyás ember jelenik meg aki elkezdi ütni majd egy nagy gyomrost ad be neki. Swagger gyorsan bemegy a ringbe majd mutatja a táskát a bírónak.

ALBERTO DEL RIO VS JACK SWAGGER WHC ÖVÉRT

Rio egy nagy Enzugirilt akart beadni, de az elkapta a  lábát majd ledöntötte és Ankle Lockot adott be neki. A mexikói egy pillanat alatt fordít majd Cross Arm Beakert adott be neki. A csuklyás berohan és súg valamit a bírónak. Az azonnal leállítja a meccset és a gong megszólal. A nyertes Alberto Del Rio submissionnel, de Swagger nem kopogott. A mexikói mosolyogva hagyta el az arénát és Swagger dühösen támadt a csuklyásra. Le akarta rántani a leplet. A WHC bajnok visszarohan és egy Enzugirilt ad be Swaggernek. Azután ráfekszik és a csuklyás pinnel: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Megmutatta, hogy így is le tudta volna győzni Swaggert.

 

CURTIS AXEL VS RANDY ORTON!

A Curtis Axel Heyman Guy.

  Mindjárt nem leszel...élő.

A vipera támadott legelőször majd két ütést mért ellenfelére és lement a földre. Mikor felállt egy nagy RKO-t akart beadni, de Axel a kötélhez dobta és egy nagy Big Bootot adott be neki. Orton kiesik a rinből és Axel egy asztalt vesz elő amit kiterít a ring köré és felteszi a viperát oda. Ő felmegy a kötélre és leugrik. Orton egy Powerslamot ad be neki és ráesik az asztalra ami össze is tör. A bíró elkezd számolni és Randy Orton bemegy a irngbe. Axel feláll majd nyolcnál berohan és elkezdi ütni ellenfelét.Curtis három ütést nyom le neki majd lefejeli.A vipera felkapja a nyakánál fogva, de az elkapja a kezét és a fémoszlophoz csavarja majd elkezdi rugosni a hasát. Axel a földre zuhan és Orton mosolyog majd azt a finisherét akarja beadni, de ellenfele feláll majd elkezdi ütni. Perfect Plex lett volna majdnem, de ezt a vipere sem hagyja. Pár ütést nyomott le neki a vállára majd a kötélhez dobta és egy angy rúgást adott be neki. DDT-t kapott Axel és a földre zuhan. EGY! Máris kiszabadult.A vipera mosolyog majd feláll és a sarokba megy fel. Curtis gyorsan feláll és a másik sarokba megy föl. A heel karakter ráugrik Randy Ortonra aki le akar ugrani, de nem sikerül neki. Mind a ketten a földre zuhantak. Axel a kezét rátette Ortonnak a hátára. EGY, KETTŐ és kiszabadult. A vipera felállt és kapott még pár rúgást. Megtámasztotta magát a kötélnél majd próbált pihenni, de Axel egy Speart adott be és mind a ketten kiestek a ringből. Curtis állt fel hamarabb és pár ütést mért ellenfelére majd a nyakára állt és több rúgást is bevitt majd felugrott és Ortonra esett. A vipera már nem bír mozogni és Axel beviszi a ringbe. A face karaktert még egy pillanatra feláll amikor megkapja a Perfect Plexet. EGY, KETTŐ és Orton kiszabadul. Micsoda meccs hiszen senki nem gondolta, hogy Orton képes lesz kiszabadulni. Kimegy Axel a ringbe és egy fémlépcsőt vesz elő. Megfordul és ott áll a face karakter aki elkezdi elvenni tőle a fémlépcsőt ami sikerül is és a kommentátori asztalra dobja. Curtis próbál menekülni, de a vipera bedobja őt a ringbe majd egy nagy RKO-t ad be neki. Axelnek ideje jó éjtet kívánni, de a vipera kimegy majd felmutatja a fémlépcsőt. Mindenki tapsol. A másikat is begyűjti majd egy nagy tornyot épít belőlük a ring közepére. Ezt örökre megemlegeti Axel és felkapja ellenfele a kötélnél és egy Supelexet ad be neki. A fémlépcsők széttörik Axelnek a hátát és a bíró diszkalifikálja a viperát ezért.

 

FŐMECCS: WWE BAJNOKI ÖVÉRT: CM PUNK VS JOHN CENA! LAST MAN STANDING!

Akarom az övet!

Csak nem szerzed meg.

John Cenának sikerül az 1 hónapos rekordját felállítania? Cm Punk rögtön támadott és párat be is húzott ellenfelének majd egy nagy fejelést és a kötélhez dobta. Cena visszafordult és hasonvágta kihívóját majd kidobta őt a ringből. Ő is ment utánna és egy acélszéket vett fel. Támadott. Cm Punk gyorsan kikerülte majd egy Pepsi Twistet adott be neki. Cena felállt és elkezdték egymást ütni majd Cm Punk került ki belőle győztesen és a nézőelválasztóhoz dobta ellenfelét. EGY, KETTŐ,HÁROM! Cena csak a harmadik után tudott felkellni és a vállával ledönti ellenfelét majd megint előveszi az acélszéket és rávág egyet a hátára majd a fegyvert eldobja. Cm Punk négykézláb áll majd egy nagy rúgást intéz John Cenára. Az begurul a ringbe és pihen. HATNÁL áll fel mindössze. Cm Punk felmegy a kötélre és leugrik. Egyenesen Cena vállába aki egy nagy AA-t nyom le neki. EGY, KETTŐ, HÁROM, HÉT, NYOLC! A heel karakter feláll.Cena felkapja a tarkójánál fogva és kidobja a ringből ahol a backstage is van. Cena elkezdi oda vonszolni Punkot aki a lába közé üt egyet majd felszalad a rámpán. Cena is pontosan ezt csinálja. Punk talál egy létrát és Cenára dobja.A face karkater összeesik majd gyorsan feláll és ráugrik a nézőelválasztóra. Cm Punk pedig rá és elkezdik egymást püfölni. Cena felkapja Punkot és egy óriási Powerbombot adott be neki. Punk gyorsan feláll majd berohan a backstagebe. John Cena pedig utánna. Punk egy székkel várja és a fejére üt egy óriásit a face karakternek majd felkapja. Cena próbál kiszabadulni és eléri az étkezőasztalnak a végét. Fel veszi majd egy nagyot ráüt Punknak a fejéra aki elengedi őt. Egymást püfölik majd Cena odadobja a falhoz ellenfelét és ráugrik. Egy One Hand Bulldoggal intézte el. EGY, KETTŐ, HÁROM, HÉT! Cm Punk felszáplászkodott majd egy gyomrost adott be Cenának és lefejelte azt. Egy Headlockot akart, de az megfogta őt és kidobta a Backsatgeből egyenesen a rámpára. A face karakter beadja a You Cant See Mee-t amikor Paul Heyman egy nagy létrával hátulról fejbevágja.Cena és Punk is a földön fekszenek majd a bíró elkezd számolni:1,2,3,4,5,6,7,8,9 és sikerült nekik. Nagy nehezen mind a ketten feltáplászkodtak. Cena behúzott egy óriásit Paulnak majd felkapta őt a vállához. Cm Punk nekiszalad és ő pedig Cenát kapja fel majd egy nagy GTS-t oszt ki neki! Cm Punk elveszi Paultól a létrát majd leszidja, hogy hogyan merészelt beleavatkozni a meccsébe? A nézőelválasztóhoz teszi a létrát és felkapja Cená-t, hogy még egy GTSt- adjon be neki. Cena gyorsan kiszabadul majd beadja Cm Punknak az AA-t egyenesen a létrára ami eltörik! Paul Heyman felveszi az acélszéket majd rávág egy óriásit John Cena hátára. Heyman tovább támad, de Cena kivédi majd őt is felkapja. Cm Punk belerúg egy óriásit Cenának a lába közé majd a törött létrához dobja és egy Pepsi Twistet ad be neki. Úristen! John Cena már nem tud mozogni. Cm Punk felteszi a kezét amikor Paul Heyman a székkel háromszor rávág Punknak a fejére! Az elkezd vérezni majd ráesik John Cenára. A bíró számol:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10! Senki nem tudott felállni ezért a WWE bajnok: John Cena. Paul Heyman Punk fölé emelkedett majd ennyit mondott."Curtis Axel a WWE BAJNOK!'"

 

Az adásnak vége.