[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

THE ROCK VS RANDY ORTON!

Szevasztok!

Ki foglak végezni!

Szerintem ez a meccs lesz a történelmünk egyik legkeményebb meccse. Van diszkalifikáció. Orton rögvest támadott, de The Rock elkerülte és belerúgott a combjába majd az egész testét a könyökére verte. Ortonnak eléggé fájhatott és Rock elkapta a kezét majd hozzávágta a kötélhez. Rock egy rúgással eltalálta Ortonnak a fejét majd egyenesen a ring közepére dobta őt. A vipera felállt és egy ütést mért rá, majd The Rock is rá. Azt hiszem hihetetlen, hogy még mindig talpon vannak. Rock felkapta őt a kezéig majd rádobta a földre. EGY! Orton azonnal kiszabadult és felállt. The Rock belerúgott háromszor Ortonnak a hasába majd lefejelte őt. A vipera megint a földre zuhant, de most kivételesen elgáncsolta ellenfelét és odatette a kötélhez a lábát. The Rock menekülni akar,t de lássuk be: Nincsen hova. Elszenvedett egy óriási DDT-t Ortontól és EGY, KETTŐ ,de The Rock kiszabadult, s nem is vártunk tőle mást. Mind a ketten felálltak és Rock egy ütéssel a földre küldte Ortont aki megint felállt és The Rock lába közé rúgott. Rock gyorsna nekifutott, de Orton felkapta és egy Superplexet adott be neki. EGY, KETTŐ és The Rock megint kiszabadult. Orton kigurította a ringből majd adni akart egy RKO-t, de hírtelen a Great One felkapta és lenyomott a kommentátori asztalra egy Rock Bottomt. Az asztal beszakadt és maga alá temette Ortont. Rock ráesett majd visszakúszott a ringbe. 7-nél Orton visszament, de csak aludt. Rock felsegítette őt, de ekkor Orton beadott neki egy óriási RKO-t és EGY, KETTŐ, de The Rock kiszabadult. Orton felnevetett és a ringbe behozta a fémlépcsőt amit szerintem már mindenki ismeri. Rock nagy nehezen felállt és Orton meg akarta csinálni az RKO-t, de Rock egy People is Elbowwal válaszolt Ortonnak. EGY, KETTŐ és Orton nagy nehezen kiszabadult. Rock felkiáltott majd beletaposoltt Ortonnak a fejébe és készült a fő Rock Bottomra. Randy nagy nehezen felállt és beleköpött Rock szemébe az felmérgesedett, de egy ütéssel leterítette Ortont. Majd felmászott a kötélre és a vipera gyorsan utánna mászott majd felkapta Rockot és egyenesen a fémlépcsőre vágta a legendát. Ráfeküdt és EGY, KETTŐ, KETTŐ ÉS FÉL! The Rock fellnyújtotta a kezét. Orton megnézte és mosolygott egyet. A győztes pinn fallal a vipera lett akinek megnyúlt az arca szó szerint és a közönséggel akarta ünnepeltetni magát, de nem volt oly hangulatban a közönség. KOKET! Hírtelen Rock felpattant és amikor Orton megfordult egy Rock Bottomot adott neki és a fémlépcső diszkalifikáció is lehetett, mert Orton elmozdította. Ezt csak később fogjuk már megtudni.

 

 

SHEAMUS VS ????

Gyere csak!

Nem kellet volna ilyet kívánnod.

Úristen! Mark Henry visszatért a Wrestelmanian, hogy megküzdjön Sheamussal. Nagy meglepetésre lekapcsolódott a villany. Csak az ütések hangját hallhatjuk majd egy óriási fejelést. Sheamus felkiált és már nincsenek a ringbe. Hallatszódik, hogy összetört a kommentátori asztal, de nem tudunk semmilyen biztosat. Azért én távol maradok.A villany felkapcsolódott és azt láthatjuk, hogy Henry fekszik a kommentátori asztalnál és a fémlépcsőn pedig Sheamus liheg. Újra lekapcsolódik a fény! Szereztünk viszont egy zseblámpát amivel láthatjuk ahogyan Henry teljes erőből elkezdi püfölni a Keltát majd beviszi a ringbe. Sheamus a levegőbe üt és az óriás felkapja a lábát majd rádobja a ring közepére.EGY, KETTŐ és Sheamus kiszabadul, majd Mark elveszi a lámpát és eldobja. Újra kétségbeesett küzdelem bontakozik ki.3 percig így állt a küzdelem majd megszólal Booker T zenéje aki azonnal mondja, hogy kapcsolják fel, de ekkor ÚRISTEN! 1 perc múlva Booker T a földön ájultan és Mark Henry pedig a ringben van hanyattvágódva ,s mozdulni sem igazán tud. Sheamus pedig ott áll Booker T mellet és azt hiszem, hogy ez egy Bougre Kick volt. A folytatása ennek a történetnek biztosan lesz majd az úgy nevezett Smackdownon.

 

 

ALBERTO DEL RIO VS CHRIS JERICHO WHC ÖV! NINCS DISZKALIFIKÁCIÓ!

Bajnok maradok!

Dehogy maradsz!

Rio támadott, de Jericho elkapta a karját és egy átperdítéssel a ring másik végébe ütötte. Jericho egy rúgással leterítette másodjára is a mexikóit és EGY, de Rio kiszabadult.Chris felállt a kötélre majd elkezdett ünnepelni, de a WHC bajnok egy Enzugirillel letaszította és Jericho hanyat vágódott majd a mexikói egy hasassal ráesett. Elkezdte ütni és Jericho lefejelte. Rio a ring másik oldalába esett és az ellenfele teljes erőből elkezdte püfölni, de egy rúgással a másik oldalába vitte most Jerichot. Holtverseny alakult ki és a két szupersztár összeakaszkodott, de Jericho kiszabadította másik kezét majd belekapott Rionak a szemébe. Az letérdelt s Jericho a kötélt megérintette majd egyenesen azzal a lendülettel ráesett Riora. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio kiszabadult. Jericho kiment és behozott egy acélszéket. Rio ekkor már felállt a kötél segítségével és egy óriásit belerúgott Jerichonak a lába közé majd elkapta a gatyáját és kihajította visszíntes állásból a ringből. Jericho csak ülő helyzetbe maradt és Ricardo gyorsan lefogta őt míg Alberto Del Rio egy óriásit rávágott az acélszékkel az arcára.Bevitte a rinbe majd EGY, KETTŐ és Jerciho kiszabadult. Rio felállt, de Jericho elgáncsolta majd beadta a Codeberakot. EGY, KETTŐ és a bajnok nagy nehezen kiszabadult. Jericho furcsa arccal felállt majd beadta a Wall Of Jerichot! Hihetetlen és sikerült megcsinálnia. Rio a kötélhez akar kúszni. Elkezdt kapálózni, s sikerül. De ennek a meccsnek nincsen diszkalifikációja. Roudrigez gyorsan behoz egy létrát a ringbe és ráver Jerichora. Az elengedi a bajnokot és elkapja Ricardot majd hozzávágja a fejét a fekvő létrára. Jericho mosolyog majd felállítja a létrát.Elkapja Ricardonak a kezét és a létra közé teszi majd össze akarja csukni, de Rio elkapja a fejét és beleteszi a létrába majd összecsukja, s a barátjának keze ekkor már nem volt ott. Jericho szédeleg egyet amikor kiment, de Rio elkapja a kezét és Cross Arm Bakert adott be neki. Az ellenfele kopogott: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel együtt szeretnénk bejelenteni egy mérkőzést az Extreme Rulesre: Chris Jericho vs Alberto Del Rio a WHC bajnoki övért, Létrása meccsben.

 

KAITLYN VS EVE DÍVA BAJNOKI ÖVÉRT!

Francba!

Elérkezett az én időm.

A lányok bunyója nem tétnélküli, sőt talán az eddigi legizgalmasabb mérkőzés. A szőkeség négyszer behúzott Evenek majd elkapta annak karját és jól a ring közepére dobta majd belerúgott a hátába. Eve fájlalta és gyorsan felállt majd elkapta Kaitlyn haját és próbálta húzni, de a lány belerúgott a hasába és így elengedte majd kapott egy DDT-t. EGY, KETTŐ és a Díva bajok kiszabadul majd lefejeli az ellenfelét. Újra a két sarokban vannak a hölgyek. Kaitlyn hirtelen nekitámadt Eve-nek. Rögtön pinnelni próbálta, Eve kirúgott belőle. Folytatódott Kaitlyn támadása, majd miután a harmadikk pinnelési kísérlet is sikertelen volt, s Eve egy óriásit belerúgott a bokájába ami talán nagyon sőt biztos is, hogy fájhatott.  Eve megfordította a meccs állását, elkapta Kaitlyn lábát. Kaitlynnek rövidesen kiment a bokája, Eve pedig elkezdte ezt kihasználni. A meccs végén Eve gyakorlatilag teljes testsúlyával ráállt Kaitlyn fájó bokájára,  Kaitlyn nem tudott mit kezdeni, de nem szabad kopogni a Wrestelmanian. Vagyis lehet, de az ciki. De mégis: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Fájó eredmény született sokak számára.

 

 

DOLPH ZIGGLER VS THE MIZ! ASZTAL MECCS!

Király vagyok, igaz?

Show Off!

A tét talán a legnagyobb: Miz TV vagy Aj. Háromszor behúzott Miz neki majd egyszer még belerúgott. Azután Dolph egy ütéssel eltalálta a fejét majd egy rúgással eltalálta a hasát és lefejelte. Ezután ráugrott és EGY, de Miz kiszabadult és AJ nagyon idegesen járkált.  Dolph felment a kötélre majd egy rúgást adott neki a fejére. Ezután elkezdte rúgdosni a nyakát majd felállt rá. MIz elkapta neki a lábát és rádobta a földra majd a heel karakternek a válla a földön van s EGY, KETTŐ, de elrugta Mizet és mind a ketten felálltak. Miz elkapta a két kezét és el akarta gáncsolni, de Dolph lefejelte és a face karakter leesett a földre, de utolsó lélegzettel elkapta a kötelet és patt helyzet alakult ki.Kapott még egy óriási rúgást majd felállt. Ziggler ráugrott s Miz megint a földre zuhant. Zigler a kötéltől egyenesen ráesett és EGY, KETTŐ, de Miz köhöfgött egyet és kiszabadult. Ziggler kiment és behozott egy asztalt. Miz gyorsan elkapta a fejét és rávágta az asztalra ami nem tört el. Ezután felállt a heel karakter, de kapott egy csomó ütést majd Miz be akarta adni a Bulldogot s sikerült is neki. Big E Langston felállt a kötélre, de megszólalt John Cena zenéje. A néger leszállt és berohant a rámpára, de Cena már ott várta és elkapta a fejét majd beledobta őt a méretes kukába. Miz beakarta adni a finisherét, de Ziggler beadta a Zigg Zaggot. EGY, KETTŐ sé Miz kiszabadult. Dolph elővett még két asztalrt és egymás felé tette őket. Még mindig pihent a Miz és AJ adott neki egy létrát. Azt felállította és elkapta Miznek a kezét majd felvitte a létra tetejére.Miz gyorsan lefejelte és beadta a Snap DDT-t. AJ gyorsan berohant és eldöntötte a létrát és Miz ráesett Dolphra és mind a három asztal eltört. Miz rágurul az ellenfelére és EGY, KETTŐ de AJ berohan és ráugrik Mizre. Elkezdi verni, de a MIz leszedi magára és kidobja egyenesen a ringből és megint ráfekszik Dolphra. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a nyertes Miz!

 

 

TEAM HELL NO VS CODY RHODES ÉS DAMIEN SANDOW A TAG TEAM ÖVEKÉRT!

Te szemétláda!

Kezdjük el!

Azt hiszem ez egy érdekes meccs lezs. Nagyrészt a kihívók dominálták ezt a meccset, ám rövidesen a bajnokok oldalára fordult a szerencse, amikor Bryan képes volt tagolni Kane-nek. Kane már majdnem chokeslammelte Cody Rhodest, amikor viszont Daniel visszapacsizta magát, és a kötélről vitt be egy mozdulatot. Amikor pinnelni próbálta Rhodes-t, Kane egyszerűen lerángatta őt a másikról, és veszekedésbe kezdtek!
Néhány pillanattal később Daniel Bryan véletlenül megütötte Kane-t. A felmerült problémák ellenére Kane megmentette partnerét amikor Rhodes pinnelni akarta  Kane és Daniel Bryan elkezdtek beszélni és végül Kane maradt bent Sandowwal a ringben.  A Wrestelmania a világ leghoszabb PPV-je .Így hát Kane elkapta Damien Sandownak a nyakát majd beadta a Chokeslamot. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Elsöprő győzelem a Tag Team partnerektől és Bryan belerúgott Kane lábába majd elgáncsolta és beadta a NO fogást. Cody Rhodes támadott és beadta a Cross Rhodest Bryannak. Bryan egy ütéssel eltalálta és jött Damien Sandow és beadta a Terminust. Kane kiment a ringből és Bryant jól megtámadták.

 

UNDERTAKER VS BROCK LESNAR!

Készülj fel, Brock.

AGYONVEREM A HOLTEMBERT!

Máris kezdődött a meccs. Brock Lesnar egy óriási ütést adott be Undertakernek, majd a hasába rúgoott egyet. Ezek után lefejelte és egy könyököst adott be az arcára. Undertaker feltáplászkodott, majd ellökte magától az ellenfelét és lefejelte. Ezek után elkezdték egymást tólni és Lesnar a könyökével bezárta Undertakert. Az viszont a fémoszlophoz vágta és az arcába rúgott egyet. Ezek után nagyon kemény ütésekkel kezdte el sorozni és elkapta a karjánál fogva. Lesnar, mint egy állat, úgy terítette le Undertakert és nagyon keményen elkezdte ütni, majd az arcába vágott egyet. Ezek után a hasába ütött egyet és még egyet a nyakába. Majd felkapta, hogy egy Kimura Lockot adhasson be. Undertaker viszont könnyűszerrel kijött ebből, majd a fémoszlohpoz vágta ellenfelét és a fejét háromszor beleverte. Lesnar megfordult, de kapott egy ütést Undertakertől. A Holtember megpofozta a hasánál fogva és elkapta Lensart a hajánál fogva és rádobta a földre. Ekkor Brock dühösen felállt és nekitámadott. Undertaker viszont elkapta a nyakánál fogva és egy Chokeslamet adott be neki! EGY,! Lesnar könnyen kiszabadult és felállt. Undertaker újra elkezdte ütni és most lefejelte. Ezek után elkapta a hajánál fogva és megint lefejelte. Lesnar összeesett, de négykézláb is sikerült megrúgnia Undertakert, majd megpofoza. A Holtember összeesett és a kötélen kezedtt el feltáplászkodni. Ekkor Brock nekirohant és ő kiesett a ringből. A betstia utánament a rinngen kívülre, majd elkapta Undertakert a fejénél fogva és a fémlépcsőre verte, majd belerúgott az arcába. Ezek után bevitte a ringbe és megpróbált pinnelni. EGY, KETTŐ és Undertaker kiszabadult, majd felült. Lesnar ekkor ráugrott, de a Holtember elkapta a nyakánál fogva és egy újabb Chokeslamot adott be neki. Ezek után felmászott a felső kötélre, majd elugrott és eltalálta Lesnart a hasánál fogva. EGY, KETTŐ és Brock kiszabaudlt, majd szintén felállt. Undertaker elkapta a tarkójánál fogva és a ring másik végébe dobta, majd belerúgott az arcába. Lesnar nagy nehezen feltáplászkodott volna. Ugyanis Takernek volt egy válasza, majd beadta a Hells Gate nevű feladásos fogását. Brock Lesnar nem nagyon tud mozogni és próbál a karjával ütni a Holtembert, de annak ez meg sem kottyant és még erősebben adta a feladásos fogást. Lesnar ezért lefejelte ellenfelét, majd nagy nehezen feltáplászkodott. Undertaker viszont még mindig az arcán volt. Felkapta a Holtembert, majd BackBreakert adott be a Holtembernek. EGY, KETTŐ és Undertaker kiszabadult. Paul Heyman mutatja Lesnarnak, hogy a karjtá találja el. Lesnar így is tesz és egy kegyetlen Kimura Lockba fogja be Takert. A közönség őrjöng és látszólag a legenda már mozdulatlan. Lesnar ereje egyre nagyobb és Undertaker nem tud vele mit kezdeni. A Kimura Lock betalált és valszeg ebből már Undertaker nem jön ki győztesen. Vagy mégis? Ugyanis feltáplászkodik és elkapja Lesnarnak a nyakát, majd egy Chokeslamet adott be neki. EGY, KETTŐ és Brock kiszabadult.Undertaker mosolyog, majd elkapja Undertakert, de az belerúg a hasába, majd felkapja és egy óriási F5-t adot be neki. A közönség tombol. Vajon megtöri a Streak? EGY, KETTŐ és Undertaker nagy nehezen kiszabadult. Látszóllag már fáj mindene, de felült! Majd szépen felállt és már most semmib aja sincsen. Behúz egyet Undertakernek, majd a fémoszlophoz szorítja és ráugrik. A karjával sikeresen eltalája, ezután egy Hells Gatet ad be neki a sarokba. Brock Lesnar ellöki magától, majd lefejeli és egy újabb F5-t ad be neki. EGY, KETTŐ és Undertaker megint kiszabadult. Lesnar mutatja a közönségnek, hogy most jött el az utolsó F5-tnek az ideje. Felkakpja a fekvő Holtembert, aki egyszerűen kigurul belőle, majd egy Tombstone Piledivert ad be Lesnarnak. Ezután elkapja a hajánál fogva,, majd egy újabb Tombstone Piledievrt ad be neki. Három a  magyar igazság, szóavl Undertaker harmadjára is elkapja, majd beadja neki a Tombstone Piledivert.  A közönség tombol, s Undertaker pinnel. EGY, KETTŐ és Brock Lesnar nagy nehezen kiszabadul. Undertaker nem szomorkodik, ugyanis beadja a híres jelét, majd elkapja Lesnart. Brock menekülni próbál, de nem sikerült. Megérkezett a negyedik Tombstone Pilediver. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Undertaker megvédte a stearkjét. 

 

SIN CARA VS WADE BARETT AZ INTERKONTINENTÁLIS BAJNOKI ÖVÉRT!

Megérkeztem.

Gyere csak ide!

Barett egy óriásit vágott a maszkos hátára majd elkapta a bal lábát és rátette a középső kötélre. Ezután egy óriási rúgást adott be az orrára majd elkapta neki a nyakát és rádobta a földre. EGY és Cara kiszabadult. Barett lefejelte majd felállt és elkezdte ünnepeltetni magát míg a Mexikói fel nem állt és egy rúgást adott neki. Barett a földre zuhant és Cara beadta az egyik támadását majd lefejelte megint Barettet. A meccs talán nem valami izgalmasan alakult, de a kettőjük viszálya már annál inkább. Cara átugrott a kötél másik oldalára majd egy Dorp Kickel leterítette a heel karaktert és ráfeküdt: EGY, KETTŐ, kiszabadult Wade Barett. Cara összetette a kezét, de Barett elkapta a lábát és próbálta lekopogtatni, de EGY, KETTŐ és kiszabadult majd a ring másik oldalaiba álltak fel. Barett egy könyökössel leterítette a mexikóit aki gyorsan felállt, de Barett elkapta a kezét és a kötélhez dobta. A maszkos visszaugrott és a vállával támadott  s Barett megint a földön EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult. Sin Cara felállt a kötélre majd egy szajtót akart dobni, de Baret elgurult s az a földre zuhant. Ezután Barett elkapta a nyakát a könyökével és le akarta kopogtatni. EGY, KETTŐT kopogott a mexikói, de elkapta annak a kezét és egyenesen a másik oldalba vágta. A meccs már izgalmasabban alakult és Wade Barett egy ütéssel támadott és ezután egy rúgást adott be neki a lába közé majd elkapta a vállát ás rádobta a földre. Ezután már mind a ketten újra felálltak és végül a maszkos kapott egy óriási Wasetlandot. Sin Cara lábbal felfele támadott és EGY, KETTŐ, de megint kiszabadult és egy Hurrican DDT-vel áldotta meg az ellenfelét majd ráment és EGY, KETTŐ, de Barett kiszabadult. Cara felállt a kötélre és megint szajtózni akart, de  Barett is felállt közben majd le akarta lökni, de végül nem sikerült és csak egy Wind Of Changet adott be neki. Ezután a könyökével beleütött a szemébe majd megint ráfeküdt és EGY, KETTŐ, de már megint kiszabadultt, Barett ami hihetetlen.Cara felállt behúzott neki egyet. Sin Cara még egyet adott és kapot tegyet majd megint ő adott.  Ez a feud záró küzdelem ha Sin Cara nyer, ha barett akkor még egy visszavágó meccs lesz kettejük között. Végül Barett felkapta a maszkost és beadta a finisherét a BULL HAMMBERT! MOST MÁR BIZTOSAN VÉGE! EGY, KETTŐ és Sin Cara kiszabadult majd egy ütést kapott még egyszer, de mostmár felállt és elkapta Barettnek a kezét. Most aztán mi fog következini? Adott neki egy Sento Bombot. Barett egyenesen a hátára esett és vért köpött. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A bajnok ünnepel a ringben és a vesztes csak szégyenkezve kigurult a ringbe. Gratulálunk neki.

 

 

FŐMECCS: MR. WRESTEMANIA BANK: 1. Big Show 2. Kofi Kingston 3. Jack Swagger. 4. John Cena 5. Antonio Cesaro. 6. Brodus Clay 7. Rey Mysterio (A nyertes bármikor beválthatja a táskát bármelyik övre)

Kofi Kingston behúzott egyet Swaggernek majd elkapta a kezét és nekivágta a kötélhez. Az megfordult és egyenesen beadott neki egy Speart mitől a face karakter kidőlt. Antionio elkapta Swaggernek a nyakát és elkezdte jól megszorítani. Mysterio egy 619- et akart beadni Shownak, de az elkapta a lábát, kihúzta és rádobta a földre. Cena hírtelen leugrik a kötélről és eltalálja a Big Show. Az óriás kifekszik és egy STF- et kap. Brodus máris behoz egy fémlétrát, de egy Tribute of Paradisemet kap és összeesik. Brodus próbál felállni, de kap még egy 619- et Rey mysteriotol aki sikeresen felállítja a létrát és fellép a harmadik fokára, de Jack Swagger elkapja a ruháját és rádobja a földre, egyenesen Cenára. Antonio leborította a létrát és elkezdett verekedni Swaggerrel. Kofi megindult a létrán, de kapott egy óriási rúgást és megint leesett. Brodus kiment és be akart hozni még egyet, de elkapta a Big Show majd felemelte és egy Chokeslamot adott be nei a kommentátori asztalra. Nem valószínű, hogy ő már fel fog kellni. Rey viszont annál inkább és elkezdi ütni Cesaro-t aki elkapja őt és nekivágja a fémlétrának s a kicsi pankrátor összeesik. Show kihúzza őt a ringből majd állon üti és letépi a maszkját. A luchardo a hanyattvágódott és a közönség így nem láthatta arcát. Show eldobja a maszkját. Swagger Kofival bunyózik és háromszor bele is üt annak a hasába majd lefejeli. Egy óriásit kap még és még egyet. Swagger végül beakarja adni a finisherét, de Show elgáncsolja és a fekvő ellenfelére ad egy pacsit amitől az köhög. Big Show három létrát tol be és ő maga is be jön a ringbe. Cena elkapja Antonionak a kezét és kidobja a ringből majd ráugrik vele. Cena felkapja megint őt és be akarja adni az AA-t, de Cesaro elkapja a nyakánál fogva és beadja a Neutlarizelt ellenfelének. Cena összeesett és úgy látszik ő sem áll fel. Swagger megint támad, de Show a hátára ver egyet és Kofinak is elkapja a nyakát. Cesaro mér az ötödik lépcsőfoknál tart a nyolcból amikor Swagger a kezével ellendíti és a létra ráesik Koffinak a kezére aki nem bír kiszabulni belőle. Big Show pedig rááll és micsoda küzdelem. Swagger a másik létrához nyúl és sikeresen is felállítja, de rádobja Cesaro őt Showra és összekoccan a két szupersztár és úgy néz ki Swaggernek lőttek ezentúl. Cesaro és Show ketten maradtak. Cesaro gyomorszájon vágja Showt majd behúz egyet neki az állára. Show viszont egy W.M.D.T-vel jutalmazza meg és a face karakter elterül a földön, ájultam. Swagger odakúszik Kofinak, hogy kiszabadítsa, hátha nem Show nyeri a küzdelmet. Az óriás lassú léptekkel szalad fel a lépcsőn. John Cena bemegy a ringbe és felszalad a lépcsőn majd megérinti a táskát ahogyan Show is. Hírtelen megszólalt a Shield zenéje. A teljes csapat berohan és leronják a létrát. Cena elkezdi őket ütni, de Show inkább kimenekül az arénából. Dean Ambrose jött meg és egy óriásit ütött majd elkapta a lábát és belerúgott Cenába. Cena elkapta a nyakát és lefejelte. Seth Rollins is bejött és belerúgott egy óriásit a hátába Cenának. John a földre zuhant és a Shield felkapta őt. John belerúgott Rollinsnak a fejébe majd kiszabadult és elkezdte őket pofozkodni, s Roman a kötél másik végére esett és amikor odaért Cena felkapta és kidobta őt a ringből. Ryback zenéje megszólalt és megjött az óriás. Roman Reigins be akarta adni a Speart, de az felkapta őt és lábtól felfele leverte. Rollins ráakaszkodott a nyakára, de hanyatt vágódott.  Jött Dean és behúzott neki. Ryback beadta a Shell Lockedet, de Rollins elkapta a lábát és az óriás a földre zuhant. Megszólalt Punk zenéje.

Sajnálom, Ryback, de úgy látom, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy most megküzdj velem. így egy 1 vs 1 meccs legyen, ne Iron meccs!


Punk elővett egy acélszéket és ráütött. Ryback feltáplászkodott, de kapott még egyet és Punk elkapta a nyakát és beleakasztotta őt majd jött a Shield és beadta a finisherüket. Punk röhögött, de John Cena elkapta őt és belevágta a fémálványba ami a ringet támasztotta. Cena elkapja a fejét és tovább veri. Punk el akarja kapni, de nem sikerül. A bejáratnál megjelent a Miz, a Team Hell No,Chris Jericho, Tensai Sheamus és Alberto Del Rio. Bourge Kicket kap Seth Rollins. Dean Ambrose Chokeslamet majd NOT- és Roman Reigins kap egy Enzugirilt majd egy Wall Of Jericho-t. Punk és Cena bent vannak az arénába. John Cena felkapja őt, de Punk háromszor bever neki majd lefejeli. Cena mégis beadja az AA-T! Punk a földön és a face csapat a Kane, Miz és Tensai a nyakukba viszik majd beadják a Shield finisherét a kommentátori asztalra ami összetört Punk alatt. Még az előző meccset sem vejeztük be és úgy látszik már csak Show aki visszajött és Cena vannak versenyben. Mind a ketten visszakúsznak az arénába. Show haspacsit ad Cenának aki a földre zuhan. Amikor John Cena megérkezik a ringbe azonnal kapott egy öklöt a Big Showtól. Cena a földön és azonnal számolás. EGY és már Cena is kitört. John Cena most nagyon zabos hisz meg lehet érteni nem csoda amikor a Big Showwal küzd. STF- et alkalmaz a Big Shown és az a földre zuhan. . Mostmár Cenának lehet félni valója. Big Show ekkor felkapta John Cenát a derekánál fogva és a földhöz csapta. A finisheréhez hűen Cena nem kelt fel. S. Már csak két esélyes lehet ez a csata. John Cena az összes erejét összefogva elgáncsolta a Big Showt és a könyökét a nyakához tartotta. Ez a feladásos fogása bár nem nagyon jött be. A Big Show gyorsan megfogta a kötelet. Ez egy igazi gigászi meccs lesz. Amikor mind a ketten felálltak Big Show belerúgott egyet Cenába és John Cena a földre zuhaCena biztosan tudja, hogy már csak egyetlen egy dolog választja el őt a győzelemtől: Big Show. Tehát John Cena behúzott egyet a Big Shownak felemelte és egy AA-t nyomott le neki. Ha ezt is túléli az óriás le a kalapppal. Cesaro felténfereg, de kap egy óriási rúgást Cenától és megint kifekszik. Swagger az utolsó próbálkozásával felmászik a létrán és le, hihetetlen, de Cena elkapja az utolsó pillanatban a lábát és rádobja az óriásra. Berohan hírtelen Cm Punk akit nemrég intéztek el és felkapja Cenát majd beadja a GTS-t. Felmegy a létrn majd leszakítja a táskát. MIT CSINÁLT? Cm Punk mikrofont ragad és a következőket mondja:" A NYERTES CM PUNK AKI TOVÁBBRA IS WWE BAJNOK MARADT. A NYERTES CM PUNK AKI EGY LÉTRÁS MECCSEN IS NYERT"! A Wrestelmania véget ért és Punk szerepelt a főmeccsen, csakhát megynert egy olyan meccset ahol nem volt ott.

 

 

Az adásnak vége.