[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

7. adás

CM PUNK VS BRAY WYATT!

8. adás

WADE BARRETT VS SHEAMUS!

A kis beszéd után érkezik a ring felé Sheamus akit a közönség nagy szeretettel fogad, majd mikor már készen álltak nem volt más hátra csak hogy megszólaljon a gong és kezdődik is a meccs, amin egy kis birkózás után Barrett gyomron térdeli a keltát majd ad egy Headbutt-tot majd jönnek a jobbosok amivel Sheamus a sarokba kerül és ott is jól megdolgoztattja a keltát, jöttek a térdesek majd a gyomrosok majd egy Running Chokesline következett ami után Wade ráfekszik 1...2 de Sheamus fellrántja a vállát, ennyi viszont nem volt elég térdeli a földön fekvő Sheamus-t majd mászik a sarokba és .......... Elbow! Talán vége? 1...2 nem, nem mert Sheamus ebből is kiszabadul, Barrett készül egy Sween Chine Music-ra és be szeretné fejezni .......... de Sheamus elkerüli, SŐT! lendületbe jött! Egy-két Chokesline után jött egy Irish Curse Backbreaker majd ezt követte a White Noise! És ráfekszik, talán ennyi elég? 1...2 de Barrett időben szabadul ki, majd a kelta jelzi a Brouge Kick-et és ............ de Barrett kikerüli, és visszapattanva a kötélről bead repülve egy Bull Hammer Elbow-t!!! És ráfekszik, ez hihetetlen! 1...2...3!!!

9. adás

CESARO VS MARK HENRY!

Elsőként a világ legerősebb embere, Mark Henry érkezik meg, aki láthatóan élvezi a közönseég szeretetét! Ezután megszólal a sziréna, ami azt jelenti, hogy érkezik a King of Swing, Cesaro. Cesaro-t nem fogadja túl nagy szeretet, ám ez őt nem érdekli, és a ringbe megy. A bíró elmondja a szabályokat és kezdetét veszi a meccs. Henry azonnal neki esik Cesaro-nak, és valósággal áthajítja egyik sarokból a másikba. Cesaro ezen meglepődik. A King of Swingről tudni illik, hogy hatalmas ereje van, de mint tudjuk Mark Henry a Világ Legerősebb Embere. Henry ezután ököllel esik neki a sarokban támaszkodó Cesaro-nak, és már is fel teszi a sarokba. Henry ezután ott is üt párat Cesaro-n, majd felmászik ő is a sarokba, amitől hamar megjön a közönség hangja. Cesaro eközben észhez tér, és visszatámad Henry-nek, egészen keményen ütni kezdi a világ legerősebb emberét, aki ettől megszédül, ám egy hatalmas W.M.D.-vel válaszol, így Cesaro kiesik a ringből egyenesen a kőkemény talajra. Henry ezután úgy tűnik maradandót akar mutatni, hisz felmászik a sarokba, most már teljesen, és Cesaro-ra ugrik. Illetve ugrana, ugyanis a King of Swing röptében kioszt neki egy Big Uppercut-ot! Henry-t ezzel teljesen kiütötte Cesaro, a közönség pedig elkezdi biztatni a Swing királyát. Cesaro egyenesen a ringet tartó oszlopnak löki Henry-t, ám a bíró számol, és már 7-nél tart, úgyhogy kénytelen visszajutatni a hatalmas Mark Henry-t a ringbe. Cesaro ezt meg is teszi, és kioszt egy hatalmas Spinebuster-t Henry-nek, majd jön egy újabb Big Uppercut, és ráfekszik PIN 1...2...de Henry felrántja a vállát! Cesaro ekkor felkapja Henry-t, és jönne a Neutralizer, de nem bírja rendesen megfogni, és a világ legerősebb embere egyszerűen átdobja a feje fölött Cesaro-t! Mark ezután kioszt neki egy hatalmas World Strongest Slam-et, és ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Cesaro az utolsó pillanatban felrántja a vállát! A közönség fele ekkor elekezdi skandálni Cesaro nevét, még a másik Henry-ét kiabálja. Mark ismét kiosztana Cesaro-nak egy World Strongest Slam-et, ám utóbbi fordít és egy hatalmas Powerbomb-al úgy tűnik elintézi Henry-t. Viszont most a Swing király nem fekszik rá, hanem kiosztja neki a Neutralizer-t! Ezután viszont már ráfekszik PIN 1...2...3!

10. adás

CM PUNK ÉS BIG E VS KANE ÉS RANDY ORTON!

11. adás 

DANIEL BRYAN VS JACK SWAGGER

Először érkezik Jack Swagger, majd a Yes mozgalom vezére, Daniel Bryan! Jack egyből a meccs kezdetén neki esik Danielnek és értékesít egy Bulldogot. Rögtön jön egy Boom Drop is. Ezután rá is fekszik, de Daniel fel rántja a vállát. Jack felhúzza Danielt és befogja egy vállsatuba. Daniel kiverekedi magát és Jack gyomrát kezdi el sorozni. De Jack gyorsan le is állítja Danielt, egy fejessel hamar földre küldi. Jack máris úgy érzi, hogy itt a vége a meccsnek, mutatja, hogy jön a Gutwrench Powerbomb. Daniel felkel és Jack máris ott van. Daniel nem engedi magát befogni, ki tud jönni a fogásból! Daniel pedig éledezni kezd! Elkezdi rúgni Swaggert aholcsak éri! Swagger már alig tud a lábán meg állni! Daniel a kötelekből szerez magának lendületet és a térdén álló Swagger lerúgja egy Dropkickkel! Daniel felmászik a sarokba és rákezd a Yes! Yes! Yes! skandálására! Az aréna egy emberként ismétli az egyetlen szót, amikor Bryan ráugrik Swaggerre egy Diving Headbuttal! Bryan bemegy a sarokba és jelzi, hogy jön a Running Knee! Swagger felkel és Bryan máris lerúgja! Daniel ráfekszik és leszámolják Swaggert!