[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

7. adás

DOLPH ZIGGLER VS THE MIZ!

Bejon a Dolph Ziggler, majd ellenfele The Miz.Miz elovesz egy mikrofont es mondja:-The Miz is baaaaaaaacccckkk!!!-majd elkezdodik a meccs.Egy kis adok kapokkal kezdodik a meccs,majd Ziggler tobbet ad,s combon rugja Mizt,majd a terdevel fejen rugja Mizt.Majd beadja Miznek a Leg Droppot.Majd elkapja es szoritja a nyakat,de Miz felkell es uti a hasat,majd gyomron terdeli es beadja Zigglernek a Big Bootot.Majd felteszi es beadja neki a sheapshottot,majd kiloki a ringbol Zigglert.Majd a ringbol kiugrik ki ra Zigglerre a ringbol.Majd felteszi es nekilokne Zigglert a Steel Stairsre,de Ziggler Reversalt es o lokte Mizt a Steel Stairsre. Majd betolja Zigglert.Pinel Miz:1...2 de nem.Majd felteszi es beadja Miznek a Finesurt! Pinnel Ziggler:1...2... de nem.Majd felteszi,de Miz pofon csapja es beadja Zigglernek a Signaturjet.Pinel Miz:1...2... de nem.Majd felteszi de Ziggler elloki magatol s beadja Miznek a Superkicket,majd hirtelen a Zig Zaget! Miz a földön, Ziggler pedig pinnel. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! 

8. adás

ROMAN REIGNS VS THE USOS!

A Royal Rumble győzelme óta a csapattársa nem támogatják Romant, ezért egyedül kell helytállnia. Előszőr az Uso fivérek érkeznek majd Reigns, de ezúttal egyedül, mert ahogy láthattuk múlt héten kiszállt a Shieldből. Elkezdődik a mérkőzés Jimmy kezdi a mérkőzést, össze fogózkodnak, amiből Reigns jobban jön ki, belöki a sarokba Jimmy-t majd megüti 10-szer, amit a közönség számol. Jimmy kiszédeleg a sarokból, de egyből kap egy Buzsaw Kicket. Pin: 1...2... de Jimmy felrántja a vállait. Reigns a bíróval vitatkozik, de közben Jimmy és Jey helyet cserélnek, amit a bíró nem vesz észre. Roman segítene felállítani Jey-t, de ő Roll Up Pinnel kopogtatja: 1.. 2.. de Reigns kirúg. Ezután Jey és Jimmy pacsiznak, és közben Reigns felhúzza magát az egyik kötélen. Az Uso tesók jelzik a Double Superkicket, de Reigns ehelyett bead mindkettőjüknek egyszerre egy Speart Jey kiesik a ringből. Jimmyt kopogtatja Roman: 1...2...3! 

9. adás

TITUS O NEIL VS RUSEV!

Titus már az elején letámadja Rusevet, de mintha Rusev megsem érezné lepörögnének róla az ütések! Titus öklõsöket kezd adni Rusevnek, mire Rusev egy hatalmas pofonnal válaszol! Titus erre nagyon bedühödik és vadul neki esik Rusevnek! A földön üti, csak a bíró tudja leszedni róla. Rusev felkel, Titus máris ott van és ad neki egy Inverted DDT-t! Ekkor kezdi el Titus a finisherjét jelezni. Rusev felkel, Titus a kötélnek löki és ott van a Clash of Titus!! Ekkor még a földön párszor megrúgdossa Rusevet, kinyújtja a kezét és azt kezdi el taposni. Rögtön rá is jövünk hogy miért, mivel elkapja a kezét és befogja a Hell's Gateba!!! Rusev nagyon kapálózik, de semmire nem megy vele!  Rusev azonban még is képes elküzdeni magát a kötélig. Titus ezután fleáll, ám Rusev is hamar talpra áll, és kioszt Titus-nak egy Superkick-et, majd ráfekszik, és lekopogtatja O'Neil-t! 

10. adás

MARK HENRY VS DIEGO!

Bejon Diego es Fernando a Los Matadores,majd bejon Mark Henry es El Torito.Majd Henry startbol feldofi Diegot,majd beadja neki a Bodysleamet,majd felteszi felemeli a feje fole es ravagja Fernadora.Tortio kineveti oket,majd Fernando utana fut,Torito beszalad a ringbe es Fernando is,s Henry pedig beadja Fernandonak a W.S.S.-t.Diego hatulrol beadna a Badbreakert,de Henry alva marad,ranez idegesen s beadja Diegonak is a Finisherjet a W.S.S.-t.Pinel Henry:1...2...3.Nyert Mark Henry.El Tortio is beadja a Finisherjet Diegonak a Splasht.Majd elmennek.

11. adás

JIMMY USO VS CESARO!

Megszólal a sziréna, ami csak egyet jelenthet! Érkezik a svájci atomerômũ, Cesaro! Ezután megszólal az Uso testvérek zenéje, de egyedül Jimmy érkezik. Ahogy a ringbe érnek, máris kezdõdik a meccs. Cesaro tud jobban kezdeni, pár öklös után földre viszi Jimmyt! Jimmy felkel, de Cesaro máris ott van és érkezik a White Noise! Máris ráfekszik, de Jimmy kirúg 1-nél. Jimmy a sarokba áll talpra, de Cesaro máris jönne, de Jimmy talpába kóstol! Jimmy máris felugrik a sarokba, és onnal elugorva üti le Cesarot! Jimmy picit kifújja magát és támadni kezdi Cesarot! Rúgni kezdi Cesaro hátát amitôl Cesaro térdre rogy. Jimmy felhúzza és érkezik a Full Nelson Drop! Ráfekszik, de Cesaro szó szerint ledobja magáról. Cesaro felkel és ellentámadásba kezd. Jimmy nem hagyná, de nem tud mit tenni! Cesaro beszorítja a sarokba és ott üti-vágja ahol csak éri. Ekkor felrántja a sarokból és ad Jimmynek egy Springboard Kicket! Megfogja Cesaro és jön a Cesaro Swing! A közönség számol. 1..2..3..4..5..6..7...8..9...10... Cesaro felhúzza a kába Jimmyt és kiosztja neki a Neutralizert! Ekkor ráfekszik 1...2...3